Guulcicekk CokCahilsinKeskeOlsen rica ederimm biri yazmıştı postuma hiç aklıma gelmedi post açmak diye. İyi ki açmışım bende çok mutlu oldum şuan🥰
CokCahilsinKeskeOlsen Guulcicekk Çok güzel birşeye vesile oldunuz. Çoğu kişi çıkaracak çözüm bulamadığı için çöpe atıyor kıyafetleri. Bu şekilde keşfederek güzel bir dönüşüm oldu bize😍
CokCahilsinKeskeOlsen aysgl330633 Bildiğim kadarıyla çamaşır suyu lekesi diye birşey yok, çamaşır suyu direkt boyanın rengini değiştiriyor. Hani bu bir leke olmadığı için onu düzeltebilir mi bilemiyorum.
aysgl330633 CokCahilsinKeskeOlsen teşekkür ederim birkaç kıyafetimde var da geçer mi diye merak ettim
CokCahilsinKeskeOlsen 3oglanannnesi Ben kıyafetlere yarın geçeceğim ama okuduğum ve araştırdığım kadarıyla solma durumunu yaşayan birini görmedim ben. Yinede yarın tekrar yazarım kullandıktan sonra 💕
HunilerBenden aslmoms CokCahilsinKeskeOlsen Gerçekten etkili mi yaa yağ salça lekeli tişörtlerim var kullanamıyorum
CeysuG CokCahilsinKeskeOlsen Kokusu nasıl daha önce kullandım başka marka ama suyu dokmemle mutfağa girilmez oldu.
CokCahilsinKeskeOlsen CeysuG Rahatsız edici bir kokusu yok normalde ben domestos kullanıyordum kokusu rahatsız ediyordu. Kenara koyup işimi rahatça hallediyorum mutfakta
CokCahilsinKeskeOlsen HunilerBenden daha geçen gün yağ lekesinde kullandım. Önce sıcak suya bir ölçek ekleyerek beklettim sonra makineye attım. Tertemiz çıkardı 😎
Kurdele CokCahilsinKeskeOlsen merhaba ben burda görüp almıştım ama koyu renklilere kullanmaya çekindim siz kullandınız mı
CokCahilsinKeskeOlsen Kurdele Evet kullandım ilk tereddüt etmiştim beyazları çıkardığını görünce solma yada renk kayması yapar diye ama şükür sorun olmadı. Lekesi olanları çıkardı renklerinde sorun yaşamadım.
NilVibe CokCahilsinKeskeOlsen ben o kadar memnun kalmadım açıkçası, çaycı, demlik vs de gerçekten etkili ama kıyafetlerde çamaşır suyu daha etkili hala.
CokCahilsinKeskeOlsen NilVibe Beyazlarda çamaşır suyu etkisi oluyor ama renklilerde çözüm bu oldu bana ya, demlik gibi şeylerde kullanmam da beğenmeme sebep oldu ams renklilerde etki etmesi bir tık daha artı oldu.
CokCahilsinKeskeOlsen NilVibe Dene mutlaka haber et sonucu bende tekrar kullandığımda fotoğraf çekip atarım ☺