samaa_ Aysegl12 sabah 11-12 gibi aksam 5-7 arasi yapsan iyi olur. 8den sonra yaparsan yaniltir seni gece lh yuksek cikiyor
Allahneverdiysee elakemal nasıl bir akıntıydı pik gördüğün zmanalar ?çatlamadan sonra nasıl oldu onları merak ediyorum ben test kullanmıyorum uzayan akıntım olunca yumurtlama olduğunu düşünüyorum o yüzden aordum
samaa_ Allahneverdiysee ben de pik gunu seffaf uzayan suluk gibi yapiskan akinti geldi ve baya kasik karin agrisindan hissettim
elakemal Allahneverdiysee Şeffaf ve normal fazla bi akıntıydı birde vücudumu dinledipim için ekstra o günler kasıklarımda ağrı hissetmiştim
samaa_ elakemal gordun mu tam saatine denk geldin ve 1 gun bile surmedi pikin gece catladi benim gibi😁
znnnr samaa_ haahahahh haklısın az önce test yaptım ama diyorsun gece yüksek çıkıyor diye az önce daha yüksek çıktı Soldaki az önce yaptığım sağdaki sabah şimdi daha da koyulaştı bacım @elakemal @Aysegl12
znnnr Aysegl12 bir gebenin günlüğü diyordu çatlamaya yardımcı oluyor havuç diye .. avakado da tutunması için iyi
znnnr elakemal ay hadi inşallah ya şimdi baktım sabahki test ve şimdiki test ikisi kutumuş halde bile çok fark var
elakemal znnnr evet kuzum baya fark var bi an oluyo zaten yarın öğlen 12 gibi sıvı almadan bi daha yapbirde akşam üstü 6-7 gibi