elakemal znnnr evet kuzum baya fark var bi an oluyo zaten yarın öğlen 12 gibi sıvı almadan bi daha yapbirde akşam üstü 6-7 gibi
znnnr samaa_ tamamdır ya işte unuttum kendimi su içtim o yüzden bekledim 9 civarı yaptım. Acaba geç yaptığım için mi koyu çıktı bir kere daha geç yapmıştım bu kadar koyu çıkmadı
CansuuBlogg Kızlar bana da bakarmısınız acaba pek anlamıyorum ve ilk defa ovilasyon testini kullanıyorum ve pcosum var . Adet tarihim ; 14.04.2026 da başladı Bitiş ; 17.04.2026 Ve 23 den beridir bu ovilasyon testini yapıyorum sonuçlar böyle 
znnnr CansuuBlogg silik T çizgisi C kadar koydu çıktığında o gün ve onun peşimde gelem iki günü de değerlendir ta ki T çizgisi tekrar silik olana kadar . T koyudan tekrar silikleşmeye döndüyse bilki yumurta çatlamıştır
znnnr CansuuBlogg CansuuBlogg 14 Nisan diyorsun benim son adet tarihi 9 Nisan daha pik olmadı Ahahahah sen yine iyisin kız
CansuuBlogg Selim_Alparslan acaba bu ay olur mu yanı ben adet bittikten sonra yine de bir günde bir denedik yaptık kaçırmamak için ama anlamadım ayın sonu geldi nerdeyse adet olucam tekrar 😂