Byz9811 Ruhsuz 7+4 hiç miğdem bulanmıyor ağrım yok gayet norml yasantıma devam ediyorum , benim annem de benim gibiymisti herkes kusucak ağrısı olucak diye bir sey yok
Ps15 Ruhsuz benim de sata göre 6+4 ama aslında 6 falan, 1 haftadır aşırı bulantım var sürekli rahatsızım zorla yiyorum öğürüyorum sürekli gece uykum bölünüyor bulantıdan bir an önce geçsin diye dua ediyorum. Bence şükredin bazıları çok rahat geçiriyor😊
Ruhsuz Ps15 canım benım kayıplarım var diye korkuyorum aslında Bı arkadasıma doktor bulantı varsa cocugun saglıklı oldugunu gösterir demiş canım sıkıldı 😞
Ps15 Ruhsuz moralini bozma canım benim iki arkadaşım da bana göre çok rahat geçirdi hiç bulantıları olmadı. Herkesin değişiyor kiminde kasık ağrısı oluyor bende de o hiç olmadı. İnşallah sağlıkla kavuşuruz🙏🏻
okyanus8731 Smyragl hic tedavi oldunuz mu daha onceki kayiplariniz icin? benim de var oyuzden soruyorum..sebebi neymis
okyanus8731 Ruhsuz kayiplariniz icin tedavi oldunuz mu sebebi neydi benim de 2 kaybim var ondan soruyorum daha cok yeni yasadim
Ruhsuz okyanus8731 2 gende kan pıhtılasması cıktı ve rahimde küçük bir perde aldırdım bakalım İnsAllah bu kez sag salım kavusurum yavruma
Ruhsuz Zeyno16 ben de pazartesi gidecegım cnm nasipse ayy İnsAllah güzel olur sonu ne diyelim canım Allahım bize bağışlasın
Bellabells Ruhsuz canım kesinlikle bünye meselesi.hamileliğinde bulantı kusma nedir bilmeyen de var. Doğuma kadar kusan da. Ama emin ol mide bulantısını hissetmek istemezsin.çok ağır geçiyor benim. Hamilelik hastalık değil derler hep.ama ben ağır hastalık geçiriyor gibiyim.bunlar gebeliğin sağlıklı olduğunun işareti değil.kürtaja giderken ve sonrasında bile bulantı kusma yaşayanı da gördüm. Bu tarz belirtileri bebeğin sağlığına yorma. Kötüyü çağırma.
Tarkan Ruhsuz hic korkmagin 11. Haftam uyku disinda mide bulantisi soylenin gibi bende de olmadi. Endiselenmeyin
Anm Ruhsuz ben 1 aydan çokdur hamileyim ama 2inci ay adetim olana kadar hiss etmemedm ne kusma ne mide bulantısı, şimdi 1 hatfadır midem bulanıyor bazen
Defnenaz Ruhsuz benim de 3 kaybım var. 4. Ye hamileyim. Önemli bir şey soracağım. Pıhtılaşmada tüm gebeliklerinizde coraspin kullandınız mı? Kan sulandırıcı zaten kullanmışsınız ama ben bunun yanında coraspin kullanıp kullanmadığınızı merak ediyorum.
okyanus8731 Defnenaz benimde 3. hamileliğim evet iğne ile birlikte coraspin kullandım ancak kanamam olumca 10. haftada kestik tekrar başlamadım
Aksaanuuur Ruhsuz bende 6hafta 6günlül hamileyim sürekli bayılmalarım oluyor aradakan kusmaya başladım doktor randevumuz Salı günü acaba çocuğuma bir şey oldu mu diye korkuyorum
EbruCnr Ruhsuz kendini korkutma canım. Hayırlısıyla bişey yoktur. Benim 2. Hamileliğim. İlk çocuğumda bu dönemler bende de hiç belirti yoktu. Şimdi sabahları mide bulantım oluyor keşke olmasa :/