Ruhsuz Kusmuyorum diye hiç üzülme bence güzel anne 👍bak senin gibi bir sürü kusmayan anne var 👍ben tam aksine 6 ay boyunca hep kustum mide bulantısı tiksinme çabası 🥺çok zor geçti ama hep dua ettim geçsin diye şu an hepinize imrendim kusmadığınız için😊65 kilo hamile kaldım 6 ay sonunda 56 kiloydum şu an 7 aylık kızımız ve ben son bir ayda kusmayı bıraktım diyebilirim 🙏 hatta kilo bile aldım hamile kaldığım kiloya ulaştım 😊 6 ayda yiyemediğimi son bir ayda yedim diyebilirim 👍 her zaman tesellim kızımızın ilk günden beri sağlıklı oluşuydu 🙏 birde bu açıdan bak diye yazıyorum 👍üzülecek hiç bişey yok 😊3 kayıp olabilir Allah o kaybettiklerinin ömrünü buna versin sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin 🙏 umutsuzluğa kapılma 👍o bebek zaten nasibinde varsa en güzel şekilde karnından kucağına gelecek başının tacı olacak sonunda 🙏dua et bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün 👍o zaman bak nasıl hazırlıyorsun kendini en güzele 👍ben kızımızın sağlıklı olduğunu duydukça motive oldum 👍elbette insan strese giriyor kolay değil ama imkansız hiç değil👍Ve ben 6 ay boyunca her kusma esnasında kızımla konuştum ona dediğim şey şuydu bebeğim bana bunu yapmasan keşke ben seni çok seviyorum kusmayı hiç sevmiyorum sende bana yardımcı olsan dedim 🥰 6 ayın sonunda yavrucuk beni dinlemiş olacak ki kusmalar kesildi ve yemek yemeye başladım ve artık kızıma teşekkür ediyorum 🙏