sedzaa Normal canim kusma olabilit de olmayabilirde benimde 8haftalik basladi kusmam tiksinmem suan 28haftaligim hamile olmadan once gunde 10fincan kahve icen ben hala kahveden tiksiniyor icemiyorum
Szekiye Ruhsuz aynıyız gebelik günlerimiz benim ilk kasık agrıları be göğüs hassasiyet dışında belirti yok bazen hamile olduğumu unutuyorum çok şükür sağlıklı olsun bebişler bizde iyi olalım işte
hmy Ruhsuz 35 haftalik hamileyim su ana kadar ne kustum ne tiksintim ne bulantim oldu bende senin gibi baslarda cok koktum inanmadim biseymi oldu dedim taki hareketlerini hissedene kadar inaan madim hamileligime ama boyle hamileliklerde olabiliyor herkes kiscak diye bi kaide yok yada migdesi bulancak diye ginlunu ferah tut ve kusmamanin bulanmamanin keyfini cikar👍👍👍
Leylaa76 Ruhsuz canim bendede aynisi sadece geğirme oluyordu bende çok korkuyordum ama korkulacak bir şey yokmuş
Mlssa Ruhsuz canım ben15+4 şuan hala öyleyim bulantı kusma hassasiyet hiç olmadı herkeste olacak diye bir şey yok pozitif ol kötü düşünme lütfen🙏🏻❤️
Habibee Ruhsuz benimde 3 kaybim var canim 20 haftalik hamileyim hiç bulantı felan olmadı hamileliğim çok güzel geçiyor çok şükür ama biraz halsizlik oluyor sadece
Ruhsuz Habibee başım sagolsun cnm kac haftalıkken kaybettin şu an ne kullanıyorsun belli mi kaybetme sebebi İnsAllah bu bebeğini sağ salım kucagına alırsın cnm 😘 😘
Sevcanesme Ruhsuz daha yenisin canım sonradan başlayabilir bulantın yada hiç olmayabilir ama olmadığı iyi canım
EbruIrmak Benim ilk hamileliğimdede olmadı bulantım şuan 6+2 bundada yok canım ama hep bi meraktayız işte annelik naparsın 😍
bebekteyaparimkariyerde Ruhsuz eee ozaman korkacak bişey yok beş parmağın beşi bir değil herkes aynı şeyleri yaşamaz.
Habibee Ruhsuz 7 haftalikken kalbi durdu boş gebelik geçirdim 5 haftalık kendiliginden düştü sübyan muskasi yaptirdim onu takiyorum birde kanpihtilasmasi için coraspirin kullaniyorum
iremdemir Ruhsuz ablamın ikiz olduğu hiç mide bulantısı ağrısı falan olmamıştı canım normal yani. Ben de şuan 6. haftanın içindeyim daha önce bu haftalarda bi kaybım olmuştu. Belirti yok dediğin gibi ama bi sıkıntı olsa kanama yada şiddetli ağrı olur diye düşünüyorum. Pozitif düşün :)
Arzymn Ruhsuz Smyragl ikinci gebeliğim, birincide de bahsettiğiniz belirtilerden hiçbirni yaşamadım, sağlıklı bir çocuk doğurdum. Endişelenemenizi gerektirecek bir durum yok, herkeste aynı şeyler olacak diye bişey yok