Ruhsuz Hiç bir belirti yok kusma mide bulantısı koku hassasiyeti normal mi acaba? Bu duru da olan var mı içimi rahatlatın lütfen 3 kaybım var öncesinde
Smyragl Ruhsuz bizde yarın 6 haftalık olacağız son adet tarihime göre benimde bi belirtim yok canım benimde 2 kayıbım var sen gibi düşünüyorum
Denizruzgardogan Ruhsuz gayet normal ben 21 haftalık hamileyim ilk gebelik ve hiç bulantı kusmam olmadı olabiliyor yani daha güzel bence bu şekilde rahat Bi gebelik oluyo
kocisininprensesi Ruhsuz canım korkma ve hattaki böyle güzel başladığın için şükür et, 33 haftalığım Allah a şükür ne bulantı ne kusma ne tiksinme olmadı ☺️☺️
Zeyno16 Ruhsuz bende seninle aynı durumdym çok korkyrm canım. Bir boş bir kimyasal gebelğm var. Pazartesi kalp atışı için gidicm ama içimde bir korku😞 benm bazen midem kötü oluyo bazen göğslrm acıyo ama yinde güvnmym
Ruhsuz Smyragl basın sagolsun cnm sebebı bellı mı Allah bir daha yasatmasın sag salım kucagıma almayı nasip eder inşAllah
Arzymn Ruhsuz Smyragl ikinci gebeliğim, birincide de bahsettiğiniz belirtilerden hiçbirni yaşamadım, sağlıklı bir çocuk doğurdum. Endişelenemenizi gerektirecek bir durum yok, herkeste aynı şeyler olacak diye bişey yok
okyanus8731 Smyragl hic tedavi oldunuz mu daha onceki kayiplariniz icin? benim de var oyuzden soruyorum..sebebi neymis
Saliha1992 Korkmayın bende ayniyim ne tiksinme ne bulantı hiçbirşey yoktu. Benimde bi kayibim var diken üstündeyim. Şimdide 11 haftalik olduk hala hiçbirşey yok
ZynpH İçinizi rahat tutun bn 12 haftalık hamileyim ve binlerce şükür bulantı kusma hiç biri olmadı çok şükür 🙏
Fatmaykt Her kadınının hamileliği farklı hatta aynı annede hamilelikler bile farklı kızlar stres yapıp kendinize ve bebeğinize zarar vermeyin olmayabilir kimi insanda hiç bsey olmuyor ♥️
kocisininprensesi Ruhsuz hiç üzülme, bende senim gibi çok düşünüyordum acıba kalp atışını duyacak mıyım, sonra acıba kalbi atıyo mu. Ama emin ol zaman öyle çabuk ilerliyor ki. bebeğin sana sımsıkı tutunuyor, ne zaman hissederim derken, ne zaman doğurcam diyosun ☺️
Ruhsuz kocisininprensesi Allahım cok hızlı gecsın günler cok hızlı Aminnnnn sagol cnm zor da olsa basarcam
elmaliturtanin_annesi1444 Ruhsuz Kusmuyorum diye hiç üzülme bence güzel anne 👍bak senin gibi bir sürü kusmayan anne var 👍ben tam aksine 6 ay boyunca hep kustum mide bulantısı tiksinme çabası 🥺çok zor geçti ama hep dua ettim geçsin diye şu an hepinize imrendim kusmadığınız için😊65 kilo hamile kaldım 6 ay sonunda 56 kiloydum şu an 7 aylık kızımız ve ben son bir ayda kusmayı bıraktım diyebilirim 🙏 hatta kilo bile aldım hamile kaldığım kiloya ulaştım 😊 6 ayda yiyemediğimi son bir ayda yedim diyebilirim 👍 her zaman tesellim kızımızın ilk günden beri sağlıklı oluşuydu 🙏 birde bu açıdan bak diye yazıyorum 👍üzülecek hiç bişey yok 😊3 kayıp olabilir Allah o kaybettiklerinin ömrünü buna versin sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin 🙏 umutsuzluğa kapılma 👍o bebek zaten nasibinde varsa en güzel şekilde karnından kucağına gelecek başının tacı olacak sonunda 🙏dua et bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün 👍o zaman bak nasıl hazırlıyorsun kendini en güzele 👍ben kızımızın sağlıklı olduğunu duydukça motive oldum 👍elbette insan strese giriyor kolay değil ama imkansız hiç değil👍Ve ben 6 ay boyunca her kusma esnasında kızımla konuştum ona dediğim şey şuydu bebeğim bana bunu yapmasan keşke ben seni çok seviyorum kusmayı hiç sevmiyorum sende bana yardımcı olsan dedim 🥰 6 ayın sonunda yavrucuk beni dinlemiş olacak ki kusmalar kesildi ve yemek yemeye başladım ve artık kızıma teşekkür ediyorum 🙏
Ruhsuz Zeyno16 ben de pazartesi gidecegım cnm nasipse ayy İnsAllah güzel olur sonu ne diyelim canım Allahım bize bağışlasın
Yurdanur Ruhsuz normal canım gebeliğin etkileri herkeste farklı oluyor benim 1 kere bile kusmam bulantım olmadı 27 haftalık olduk çok şükür
Sevdabrs Ruhsuz henuz cok yeni ayrica belirti olucak diye kendinizi sartlamayin her hamilelik farklidir korkmayin lutfen 🙂🙂olmamasi daha iyiii insallah bu sekilde guzel hamilelik gecirirsiniz 🌸
Mucizeemm Ruhsuz canım ilk 8 hafta hic bisey hissetmedim 11. Haftaya kadar mide bulantısı yaşadım ama sonra geçti normal yani