merve_tp beautiful_ gittim gittim oğluşumun yüzünü de gördük çok şükür 🤣 aynısı babası. Beyninde kist varmış ve kalbinde bir parlaklık ama doktor bunlar çok normal dedi. İçimiz rahat çok şükür. Sen kilona dikkat et dedi🤣
beautiful_ merve_tp oyy Maşallah kuzum ❤️ Beynindeki kist bizde de vardı kayboldu sonra onu dert etme kuzum ❤️
elifsn23 beautiful_ canım bir hafta gerilik çok büyük bir şey değil takma kafana bana olması gereken aralıkta geldi ölçüm bazen yanlış da olabiliyor üstelik. Yine de sen beslenmene özen göster merak etme bir ay öne geçer bir ay geride kalır bunlar çok önemli değil 2 hafta fark yoksa
060436 beautiful_ mutlaka bebeğe kilo aldıran besinler tüket süt her gece iç kaşar muz avakado kuru yemiş ci olanını tüket kavrulmuş olan değil çi olan Vitamin değeri daha yüksek ekmek yerine tam buğday ekmeği kulan mutlaka sık ve az yemeye kalış havuç salatalık varda var komutanım dikat et kendine 💞🥰
beautiful_ 060436 yaa kız komutanım diyince çok gülüyorum Rabb’imde seni güldürsün ❤️ Onları tüketmeye çalışıcam kuzum çok sağol ❤️
Alya05 beautiful_ Muz , ceviz , tahin pekmez, irmik helvası,süt Bu ay biraz dikkat et bir dahaki kontrolde inş düzelecek Bazen usg lerde de farklı çıkabilir
beautiful_ Alya05 ay dur yarın kendime bir irmik helvası yapayım canım çekti 🤭 İnşaAllah takviyelerle kendini toparlar bende bu ay biraz iyi besleniyim
060436 beautiful_ sen hep gül komutanım öyle ama forumun komutanısın işte bir gün görmeyince ortalık sessizleşiyor hep var ol komutanım mutlaka tüket çok işi yapıyorlar tavuktan çok kırmızı eti çok tüket 🤲💞🥰🥰
melegim91 beautiful_ Canım minyon olacaktır belki her ölçüm farklı olur bidahakinde haftası ile aynı olur ölçümler değişebilir sen beslenmene dikkat ettiğin sürece üzülme 😊