allyslife Bereninannesi merhaba, ne kadar karbonat kullanıyordunuz acaba? Denemek istiyorum, 15.haftadayım 4.şişe gaviscondayım 🤦🏻♀️
Nur_budak haticecankut Bu test yalancı pozitif göstermişti bende ama inşallah sizde vardır hayırlısıyla sağlıklısıyla başka bir testle tekrar deneyin bi☺️🥹
cuteregina haticecankut yani ben de bu sürekli çizgi ile adetime dört gün kala falan öğrenmiştim ama 23 Nisan’da özel hastaneler çalışıyor eğer bu kadar uzun zamandır bekliyorsanız bence özel hastaneye gidin ben hamile olduğumu öğrendiğimde hastanenin kapanmasına 20 dakika vardı koşarak rica minnet randevu almıştım zaten henüz kese falan gözükmez büyük ihtimalle çünkü çok silik ama en azından bir kan verirsiniz inşallah vardır
cuteregina haticecankut sadece kan mı o kadar ben muayene parası ve kanal toplam 2.5 ödemiştim ama bize de şöyle bir şey var muayene parası ödediğiniz zaman özel hastanede 15 gün boyunca ücretsiz tekrardan kontrole gelebiliyorsunuz bir kere daha yani bir ay içerisinde 2100 TL muayene parası ödeyip iki kere muayene olabiliyorsunuz
loyabloomm Evet hamilesiniz tebrik ederim🌸 devlet hastanelerinin acilindede belirtilerim var hamilelik için beta baktıracağım diyince doktor bakıyor ben özelde yaptırdım hep ama arkadaşım yaptırdı çok kez bende kocaelide yaşıyorum
haticecankut loyabloomm alla alla burda yapmıyorlar nedense kaç kere devlete şehire gittim yapmadılar…
ciceki haticecankut var gözüküyor canım ama yarın başka bi test alıp tekrarlarsan senin için daha güvenilir olur zaten cuma günü kan verebileceksin yarın testi tekrarla bence bize de tekrar burdan at haber ver 😊❤️ inşallah yine böyle çıkar
ciceki haticecankut inşallah çıkar canım benim bende hamileyim duam tutar inşallah Allah sevindirsin seni 🙏🥰
ciceki 35pln bazı özel hastaneler de öyle değişiyor kimisi 10 gün süre içinde oluyor kimisi 15 gün farklı şehirdede gittiğim oldu biliyorum ondan
cuteregina 35pln on gün ücretsiz ondan sonraki beş günde sadece 60 TL muayene parası vererek muayene oluyorsunuz yani 2100 TL vermiyorsunuz