cuteregina 35pln on gün ücretsiz ondan sonraki beş günde sadece 60 TL muayene parası vererek muayene oluyorsunuz yani 2100 TL vermiyorsunuz
zynpkaya Bugün aynı marka testle pozitif gördüm kanka 0.2 çıktı malesef inşallah sizin gerçekten pozitiftir🥲
anneyim01 haticecankut var güzelim gayet de net gözkyor git ver bence adetine varmıs Daha da O zamnda verirsin Hayırlı Olsun şimdiden 🤲🏻☺️
19054206 haticecankut eğer gebelik olmasaydı o ikinci çizgi hiç çıkmazdı bile bence var bi kan vermelisin en doğru sonucu o şekilde öğrenebilirsin
cennet033 Var canım kanda ver netleşsin İnşallah kolaylıkla hayırlısıyla kalbine göre olur hayırlı evlatlar nasip eylesin Rabbim
guliz007 haticecankut özel hastanelerin direkt laboratuvar bölümlerine kayıt açtırıyorsunuz MAX 400 500 küsür sadece beta baktırıyorsunuz bu şekilde yapın
Esma006 haticecankut gecikme bekle canım bir hafta kalan öğrendim keşke gecikince gitseydim dedim beklemek de yoruyor insanı
minosannecik_2minis haticecankut bu günde acilde kan verebilirsiniz şiddetli baş ağrım ve kasık ağrım var gebelik şüphem de var dersen mutlaka bakıyorlar
minosannecik_2minis haticecankut Ankara’da hacettepe acili bilen bilir iğne atsanız yere düşmez orada yaptırdım bu üç oldu migren atağım tutuyor dedim ama şüphem de var dedim bi kan alıp iğne yapalım dediler 3üde aynı şekilde oldu