haticecankut ARKADAŞLAR HAYIRLI AKŞAMLAR BUGÜN ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM REGLİME DAHA VAR TESTİN MARKASI FRELLY İNŞALLAH YANILTMAZ BENİ.. 3yıldır ÇOCUK İSTİYORUZ ADET GECİKİNCE Mİ KAN VERMELİYİM YOKSA CUMA GÜNÜ GİDİP VERSEM Mİ?
allyslife haticecankut inşaallah vardır canım, hemen acile gidip de kan verebilirsin ya da yarın falan nasıl uyuyorsa sana. Pozitifi gördükten sonra regl gecikmesini beklemeye gerek yok, ben de çizgiyi gördüğüm gibi gece acile gitmiştim😂
haticecankut 19054206 bende pco var aşko düzensiz regli oluyorum 50günde bir 4gün sonra adet olacammm adetlerim şaşmaz hiç
haticecankut allyslife buradaki acilde kan verilmiyor maalesef aşkm yarında 23nisan resmi tatil olmasa cuma günü giderim dua et lütfen olsun
allyslife haticecankut aa neresi orası çok garip acilde nasıl kan verilmez ya, en sevmediğim şey beklemek😂 inşaallah kolaylıkla sağlıkla kavuşursun bebeğine canım
19054206 haticecankut eğer gebelik olmasaydı o ikinci çizgi hiç çıkmazdı bile bence var bi kan vermelisin en doğru sonucu o şekilde öğrenebilirsin
elifbkaradag haticecankut Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin ama lütfen beklentiye girip kan sonucu beklemeyin. İnsallah vardır ama freely için yalancı pozitif çok çıkarıyor diye duydum. Beklentisiz beklerseniz coookk mutlu olursunuz ama beklentiye girip istediğiniz sonuç olmazsa hayal kırıklığına uğramayın🌸
cuteregina haticecankut sadece kan mı o kadar ben muayene parası ve kanal toplam 2.5 ödemiştim ama bize de şöyle bir şey var muayene parası ödediğiniz zaman özel hastanede 15 gün boyunca ücretsiz tekrardan kontrole gelebiliyorsunuz bir kere daha yani bir ay içerisinde 2100 TL muayene parası ödeyip iki kere muayene olabiliyorsunuz
guliz007 haticecankut özel hastanelerin direkt laboratuvar bölümlerine kayıt açtırıyorsunuz MAX 400 500 küsür sadece beta baktırıyorsunuz bu şekilde yapın