sym_yc babylove_33 35. Haftaya giricem yarın karnım düştü sanki ikiz benimki korkuyorum ya 36 olsaydık bari sizin rahim ağzı kalınlığınız ne kadar geçen hafta 27 cm idi benim 🥺 bi korku saldı ki içimiiii
sym_yc babylove_33 15 mm sonra açılma başlıyor ama o yüzden ben hep soruyorum eğer görüş günü yakınsa bi sorun derim
kukulita kaya_kaya evet hatta biraz erken inmişti progesteron kullandım bir süre. Doğum yaptığım gün suyum geldi sezeryan oldum.
Aysetuzlu babylove_33 39+1 ne gelen var ne eden elimden geleni yapıyorum bazen karnım taş gibi oluyor ama yok yani iri de bir bebek kilosu çokta olsun istemiyorum ama gelmeye niyetide yok😂
babylove_33 Aysetuzlu keyfi Ne zman isterse benimde kilosu fazla ama niyeti yok kalsın bakalım ne zaman pes edecekler 😂
maco61 babylove_33 ayy Allah razı olsun 🥺🤲 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıkla kolaylıkla doğsunlar bebeklerimşz
Aysetuzlu babylove_33 Bizim 38+1 gittiğim de 3600 gr dı doktor 4 kiloyu geçerse sezeryan önerim dedi o gündem beri korkuyorum bide iki gündür midem yanıyor hiç olmazdı böyle
mervesdoruk babylove_33 38 haftalık tam bakalım yarın kontorul var ne dicekler çok bunaldım artık zorlanıyorum
babylove_33 mervesdoruk öğrenince yaz bakalım kaç kilo olmuş bende bunaldım kendime tahammülüm kalmdı ağralarım çok fazla Allâh yardımcımız olsun
mervesdoruk babylove_33 3400 dü en son sorma sorma çok fenalardayım her gün doğum olsun diye beklemekde strese sokuyor ve bebek gelmiyor bence bu sebebden