babylove_33 Aysetuzlu amin canım inşallah korkma ama kilo fazla normal doğuramazsın diye birşey yok çatın uygunsa açılman olursa neden olmasın
Aysetuzlu babylove_33 İnşallah öyle olur ya biraz öyle deyince korktum çatı muayenesi yapmadılar artık çok böyle risk gördüklerine yapıyolarmış yarın tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek doktor
mervesdoruk babylove_33 3400 dü en son sorma sorma çok fenalardayım her gün doğum olsun diye beklemekde strese sokuyor ve bebek gelmiyor bence bu sebebden
babylove_33 Aysetuzlu doğum esnasında belli olur açılman ilerlemesee sezeryan derler öncesinde karar vermek Ne kadar doğru bilmiyorum bana özelde bebeğin iri zor olur dediler sezeryan teklif ettiler ordan direk devlete gittim normal doğurdum
Aysetuzlu babylove_33 Bugün çok kasılmalarım var yarın diyecem doktora bakalım banada kilolu dedi benim boyum da kısa 150 boyundayım hayırlısı artık ya ama isterim ki kendimden sancım gelsin doğuruyum
goncami babyymom59 Ben de ayni duygulardayim. 38+1 yani yarin sezeryan ile doğum olcak.Bi yanim hemen kavuşmak istiyor bir yanim da üzülüyorum karnimdan çikcak diye
babyymom59 goncami bende aynıyım bendee 🥹 geceleri çok zor geçiyo gece sabah olsun doktorumu arıcam sabah alsın diyorum sabah olunca yok ya daha çok erken bi kaç gün daha dursun diyorum 😂😂
melekkcm 38+1 deyim bende. Bu akşam yalancı sancılarım çok sıklaştı. Çarşamba ya sezaryen randevusu aldım. Doğumu +20 kilo ile bitiriyorum. Şimdi aklımdaki şey acaba emzirme kısmı nasıl olacak süt gelecek mi falan
babylove_33 rabiaaaln sen bizden öncesin ya umudumu tamâmen kaybettim sen böyle deyince 40 haftayı dolduracağız böyle giderse