parmkbr Esma006 ilk gebelikte4+3 de kese 5+2 de kalp atışı bile duymuştum ama her gebelik farklıymış 4+5 de kese görünmedi geçen hafta, inşallah kalp atışı kese birlikte olur ya
Esma006 parmkbr inşallah canım 6.haftada görmüştüm ilk oğlumu bunda bilmiyorum nasıl olur sezeryan da oldum yağ katmanı çok geç olur gibime geliyor nasip
mel8473 Kızlarr acil çok çok açık kahve şeklinde 1 damla seklinde kahverengi akıntım geldi gideyim mi doktora
semaz mel8473 ben olsam giderdim sanırım yani tedbir olarak tabi. İnşallah bebeğiniz de siz de çok iyi olun. En olmadı gidişata bakar sabah erkenden giderdim
mel8473 semaz doktoruma yazdım fitil verdi bu kadar kısa surede ultrasonda degısıklık olmaz istiharat edin dedi
semaz mel8473 süper, iletişime geçebilmenize ve olumlu yaklaşmasına çok sevindim. Bol bol istirahat edin o zaman. Gerekirse biraz daha izin alırsınız önemli olan siz ve bebeğiniz.
Beyzz6 mel8473 benimde muayeneden sonra geldi ara ara da devam ediyor doktordan çıktım mağazaya girdim lavaboya gideyim dedim leke gelmiş hemen yazdım banada iğne verdi biraz önce baktık kese etrafında hiçbir sorun yok dedi