semaz mel8473 süper, iletişime geçebilmenize ve olumlu yaklaşmasına çok sevindim. Bol bol istirahat edin o zaman. Gerekirse biraz daha izin alırsınız önemli olan siz ve bebeğiniz.
Beyzz6 mel8473 benimde muayeneden sonra geldi ara ara da devam ediyor doktordan çıktım mağazaya girdim lavaboya gideyim dedim leke gelmiş hemen yazdım banada iğne verdi biraz önce baktık kese etrafında hiçbir sorun yok dedi
mel8473 Beyzz6 oyle yapıyorum sukur devamı gelmedi pzartesı raporum bıtıyodu bı 10 gun daha alacagım ınsallah saglıkla haftaya kalp atısını duyarız
sitaresel Arkadaşlar ben bugün gittim yerleşme kanamaları olabilir dedi o bahsettiğiniz lekelenmeler de öyle olabilir
mel8473 sitaresel insallah oyledır arastıedıgım kadarıyla oyle ama ınsan korkuyo yıne de sukur kasıklarımda batma vs agrım yok
Xnamee Benim bugün kontrolüm vardı. Keseyi gördük çok şükür bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra gidicem. Haftasıyla uyumlu çıktı tam olarak ☺
sitaresel Xnamee hocam günlerimiz aynı bana da 2 hafta sonra gel dediler kalp atışı için siz özel hastaneye mi gitmiştiniz
kahveseverrr @"NovaVina_"merhaba benimde son adet tarihim 19 Mart pazartesi 1.500 oldu kese görünmüyor cuma gel dedi doktorum bekliyorum sizin göründü mü kese acaba
mel8473 kahveseverrr merhaba benım de son adet tarıhım 19 mart 31 martta pik gördüm pcos var erken oldu bıraz. Cumartesı keseyi gordum
Xnamee kahveseverrr ben de 19 mart Bugün gördüm keseyi Sizinki geç döllenme olabilir belki kese genelde 3 binden sonra görülüyor
kahveseverrr Xnamee ya çok sevindim hayırlısıyla kalp atışında sıra🌸 benimde cuma kontrolüm var bakalım artık