didaa gulbaharrgt bende aynı şekilde hala bırakamadım çok zorlanıyorum ve her içtiğimde vicdan azabı çekiyorum etrafımdaki insanlar içme dese de elim gidiyor içmek istiyorum🥺
irmakca Kızlar selam 💐benim son adetim 29 marttı, dün kan verdim beta 422 çıktı beklediğimden yüksek geldi, neden olur ki. Ovülasyonda 11 nisan çift çizgiydi.
NovaVina_ irmakca gebesiniz 🤭🥰 erken dôllenme olmuş olabilir ancak beta değerlerine cok takılmayın. Artış trendi önemli 2 gün sonra yeniden baktırın bence 🥹
NovaVina_ mamymir folbiotic ya da folidevit önerdiler bana canım. Folidevit her yerde bulunmadığindan folbiotic ile yola devam ediyorum 🥲🥹
Slmglyrz NovaVina_ bende gittim bugün. Benim de 5 mm dedi haftan ile uyumlu haftaya Perşembe gel kalp atışı icin dedi.🥰
Slmglyrz NovaVina_ birde ben coraspirine başladım. Önce geçirdiğim kimyasal ve dış grbelikten dolayı. Pıhtılaşma ya egilim vardı bende . Oğlum dada doğuma kadar coraspirin kullanmıştım . Birde Folik asit verdi
NovaVina_ Slmglyrz sağlıkla alalım kucaklarımıza daha yolun çok başındayız 🥹 omega 3 ve demir takviyesi de yapacaklardır ilerleyen dönemlerde. Ne güzel aynı gidiyoruz sizinle 🌸
Slmglyrz NovaVina_ ya ben folidoce aldım ya . Keşke burda yazisip öyle alsaymisim Aslında doktor bana başka ilaç dedi . Anlaşmalı oluyor çünkü doktorlarla ilaç firmaları. İlk gebeliktede folidoce kullandım .o yüzden aynisini aldım
Slmglyrz NovaVina_ aynen 😍20 Mart adet tarihim dedim. Haftanla tam uyumlu 5 milim dedi .🥰 Sizle aynı gideceğiz büyük ihtimal🥰
kubracaliskn Slmglyrz bana da aile hekimi bu ilacı yazdı kadın doğuma gitmedim ya daha bununla başla dedi
parmkbr Yarın da benim günüm 😅 5+5 oluyor bakalım bizi neler bekliyor @Esma006 seninde mi yarın dı Bu hafta keseyim görme haftası😄
Esma006 parmkbr persmebe 6 haftalık tam aşkım kese görülür büyük ihtimal yolk sac bir ihtimal göbek çok bende
parmkbr Esma006 ilk gebelikte4+3 de kese 5+2 de kalp atışı bile duymuştum ama her gebelik farklıymış 4+5 de kese görünmedi geçen hafta, inşallah kalp atışı kese birlikte olur ya