fyed benim de sat 19 mart 19 nisanda 72,52 çıktı sonra 22 nisanda verdim 254 olmuş bi daha da vermedim 1 mayısta randevum var 🥹💘
semaz fyed hayırlı olsun size de bir mayısta kese görürsünüz hem kalp atışı görme ihtimaliniz de var 🤗
NovaVina_ fyed aynıymış son adet tarihimiz. 🥹 benim de 24 nisan da 1107 cikti. Yarın randevum var. Umarım görürüm keseyi 🥹
fyed teşekkür ederim inşallah 🤲🏻 ama benim döngülerim çok uzun 33-38 arası o yüzden bence geriden geliyor benim günler belki sadece kese görünür ama olsun kalp atışı için 1 hafta daha beklerim 🥹
parlams NovaVina_ sigarayı nasıl bıraktınız benimde geçen çarşamba değerim 207 idi umarım bende bırakabılırım
NovaVina_ parlams aniden kesmek durumunda kaldım ancak arada 1-2 tane hala iciyorum :( kalp atisini duyana kadar diye soz vereim kendime. Yani daha tam bırakabilmiş değilim 🥲
sedanurtosun Beyzz6 24 Mart son adet tarihim şuanda 4+6 haftalığım 1 düşüğüm var biraz tedirgin oldum
Beyzz6 sedanurtosun hiç tedirgin olma günlerimiz aynı 1 gün var sadece ne zaman döllendiğini bilemezsin bugün doktorum da öyle dedi belki sonra yumurtlama oldu döllenmede aynı şekilde karından göremeyebiliriz dedi ama gördü. Benimde kayıplarım çok vajinal usgyi daha güvenli buluyorum inan. Birde kilon var mı bilmiyorum karından o zaman görünmüyormuş bana zayıfsın görünür görünmezse vajinal usg dedi
gulbaharrgt didaa bende 10 yıldır içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama nerdeyse günde 1-1.5 paket içiyordum beni en çok zorlayan durum şuan. Gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren 3-5 tane arası içiyorum günde umarım onuda bırakabilirim
didaa gulbaharrgt bende aynı şekilde hala bırakamadım çok zorlanıyorum ve her içtiğimde vicdan azabı çekiyorum etrafımdaki insanlar içme dese de elim gidiyor içmek istiyorum🥺
NovaVina_ semaz canımmm benim vereceğim umarım iyi haberler. Slmglyrz evet şu an doktoru bekliyorum haber veririm burdan 🥹
mamymir NovaVina_ kuşlar hastaneye gidemedim kese için erken mi bilmiyorum aslında 20 martta son adet tarihim ama zaten sonrasında denemiştik 23 nişanda beta 215 falan çıkmıştı sonrasında da baktırmadım biraz daha geçsin direk kadın doğum a gideyim dedim folik asit kullanmadım geç mi olur diye düşünüyorum lensi lensime kullansam da içime sinmiyor gibi kullanmadan da off
semaz mamymir Folik asitli bekletmeyin artık bence Nöral tüp defekti riski olmasın folik asite bebeğin ihtiyacı var herhangi bi methyl folat alın eczaneden beklemek doğru değil
semaz mamymir ayrıca içinize sinmeyecek bişey yok gebelik planlamadan üç ay önce başlatıyor mümkünse doktorlar. Googlelayın göreceksiniz önemini. Methyl formu vücutta emilmeye hazır formu demektir. Eczacınız da söyleyecektir