kubracaliskn NovaVina_ geçici rahatlama oldu zaten canım bugünden sonra kese var mı acaba demeye başlarım bende ☺️
semaz mervee_00 evet doğru bir de yolun çok başındayız. İkisine de gideyim bi netleşir umarım yürüyeceğim yol ☺️ Teşekkür ederim 🥰
cigddm NovaVina_ evet canım dün gittim kalp atışı çok yeni başlamıştı vajina da dinledik bakalım düşüğüm olduğu için poregastan hap iğne kan sulandırıcı iğneleri kullanıyorum sende nasıl durumlar canım 🌸
Beyzz6 semaz şükür canım gördük keseyi rabbime şükürler olsun şuracıkta kim neyden umuyorsa rabbim umduğunu çıkarsın 🫠
guliz007 Beyzz6 ne kadar sevindim canım Allah nice güzel haberleri de beraberinde getirsin inşallah ❤️
Beyzz6 guliz007 amiiiin amiiinnn hepimize inşallah özellikle dualarımdasın inşallah rabbim kırıldığın yerden çiçek açtırsın🌼
sedanurtosun Beyzz6 doktora gittim bugün kızlar keseyi göremedik erken dedi haftaya tekrar gidicem dua edin bana
bebek_telli Doktordan çıktım yeni kızlar kese varmış 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım eğer duymazsak vajinal ultrason yapıcam dedi doktor
sedanurtosun Beyzz6 24 Mart son adet tarihim şuanda 4+6 haftalığım 1 düşüğüm var biraz tedirgin oldum
semaz bebek_telli tedirgin olmayın ya her şey daha net oluyo karın ultrasonundan daha kesin sonuç yani