NovaVina_ mom2026 Beyzz6 Slmglyrz keseyi gördük kızlar 6 mm. Haftaya kalp atışını duymaya gideceğim 😍🧿
semaz mamymir Folik asitli bekletmeyin artık bence Nöral tüp defekti riski olmasın folik asite bebeğin ihtiyacı var herhangi bi methyl folat alın eczaneden beklemek doğru değil
semaz mamymir ayrıca içinize sinmeyecek bişey yok gebelik planlamadan üç ay önce başlatıyor mümkünse doktorlar. Googlelayın göreceksiniz önemini. Methyl formu vücutta emilmeye hazır formu demektir. Eczacınız da söyleyecektir
Beyzz6 NovaVina_ ayyy şükürler olsun rabbimeee sağlıkla sıhhatle daim olsun inşallah 🥹🥹 haftaya Salı benimde randevu yine aynı zamana denk geleceğiz 🫠
NovaVina_ semaz cok sağ ol canım benim. Dilerim sizde en güzel haberleri alırsınız hep. Beyzz6 ay evet ya ne güzel aynı dönem anneleriz 🐣🥹 kubracaliskn 5+5 son reglime göre ama 5+3 göründü. Çook teşekkür ederim darısı sizlerin başına.
kubracaliskn NovaVina_ haftaya bende doktora gitmek istiyorum da erken mi değil mi diye merak ettim ama haftaya bende 5+3 falan oluyorum görünür sanırım kese ☺️
mel8473 NovaVina_ hayırlı olsunnn canımm inşallah doğumlarımıza kadar sohbetimizi kesmeyiz kızlarrr🤲🏻🤲🏻 kalp atısını duymaya 9 mayısta gıdecegım bende 7+2 oluyor 🥰
mom2026 NovaVina_ ayy cok şükür cok sevindim bende haftaya perşembe gidicem şuan 5+1 bakalım inşallah bende güzel haberler alırım 🥰
mel8473  keseme bakar mısınız kızlar yolksac mı o gorunen nokta