Mayasey ben 19-20.hafta anca hissettim. Onda da emin olamıyordum. Tekme atma falan olmaz zaten o haftalarda. Bi yerde toplanıyordu, bu bebek galiba diyordum. Siz de 16. Haftada olabilir tabi çok imkansız değil
zehradem Hafizenur 9 hafta 2 günlüğüm canım. Sadece bir kere oldu 1 2 dakika kadar hatta yanlış hissediyorum diye eşime de söylemiştim o da hissetmişti 😁
gizemmm Hafizenur uzanınca gördüm bende bugün hissetmedim ama küçük yumru gibi bir kabarıktır geçti. Baktım tekrar olmadı. 14 haftalık. İkinci gebeliğim. Kızımı 17. Haftada hissetmiştim
Hafizenur gizemmm ikinci kez hamile olanlar daha çabuk anlıyorlarmış duymuştum seninde bu daha erken olmuş bak ne güzel 😇
Aliiss Mom89 ahahahahahha adını diğer postlardan hatırlıyorum kendi kendime dedim bu kız yazmazdı böyle bişey ama sonraki yorumları okuyunca anladım 😂😂😂
Hafizenur haklisinesracim bizimki oğlan ama bu konuyu bilmiyorum açıkcası belki olabilir ama kişiden kişiye bile değişiyor çok genelleme olabilir 😇
Hafizenur butterfly4 bende uzandığımda hep dokunuyorum ama sanki biliyormuşcasına hiiiiç bi tepki olmuyo bugün aniden oldu normal ayaktaydım 😂
Gulsah7171 Hafizenur 19 haftalıkken doktorums hissediyorum dedim henüz çok küçük hissetmen imkansız gazdır o dedi 21 haftalıgız yeni yeni hissediyorum
Hafizenur Gulsah7171 yaaa doktordan duyuncada insan tuhaf olmuştur gazı hissediyorum şişkinlik oluyo baya arada ama bu sefer ki daha farklıydı sanki 😇