Hafizenur gizemmm ikinci kez hamile olanlar daha çabuk anlıyorlarmış duymuştum seninde bu daha erken olmuş bak ne güzel 😇
Hafizenur Gulsah7171 yaaa doktordan duyuncada insan tuhaf olmuştur gazı hissediyorum şişkinlik oluyo baya arada ama bu sefer ki daha farklıydı sanki 😇
Gulsah7171 Hafizenur ısrarla ama hissediyorum dedim tabi hissediyorsun ama bebeğini değil gazını dedi😀
Hafizenur haklisinesracim bizimki oğlan ama bu konuyu bilmiyorum açıkcası belki olabilir ama kişiden kişiye bile değişiyor çok genelleme olabilir 😇
Hafizenur butterfly4 bende uzandığımda hep dokunuyorum ama sanki biliyormuşcasına hiiiiç bi tepki olmuyo bugün aniden oldu normal ayaktaydım 😂
kocisininprensesi Mom89 yanlız bu mesajı yazıp sonra forumdan çıkıp uyuya falan kalsan geldiğinde linç olmuştun 😂😂 yine dua et Allah ın sevdiği kuluymuşsun erken fark edip düzeltmişsin yorumu 😂😂 sağlıcakla al kucağına canım benim🙏🏻🥰
Mom89 kocisininprensesi aldım kuzum saol şuan 5 aylık 😂ama ben değil bi arkadaş yorum yaptı 6 da daha kese yok bebek nasıl tekmeler diye 😂🤣ozaman çaktım
Mom89 bebekteyaparimkariyerde 😂🤣zaten herkes ilk yorumu okumuş 😂😉ayy çok saol devamını okudugun için 😂😂😂
Kbryldrmr Hafizenur bende 15 haftalıkken hafif dokunuşlarla gıdıklanma gibi hissediyodumşuan 18+3 olduk dokunuşlar biraz fazlalaştı ve net hissedilir oldu eşim çok sabırsız dışardan daha belli olmuyor 😃 çok başka bı duygu yaa rabbim herkese nasip etsin inşallah
Hafizenur Kbryldrmr inş canım Allah isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıcakla kucağımıza alalım 🙏🏻👼🏻