Hafizenur Aysnrplt bende daha var diye hiç beklemiyordum olunca çok çok şaşırdım daha çok hissetmelere inş 👼🏻😂
Aminea Hafizenur belki sık hissetmezsin ama yine hissedersin canım 20. Haftalardan sonra daha artıyor dışardan da izliyorsun 🙈
Dmls3008 Hafizenur ben de 22 ci haftamda güçlü bir tekme yiyerek his ettim dedim evet benim kuzum artık büyüyor 😍😍
MelekAnnesi52 Hafizenur en geç ben hissettim herhalde 😁 ilk pıt pıtlari 19.haftada hissettim tekme ve oynamalarını 22.haftamda hissettim 😁
Bitterinannesi Hafizenur canim 13 te bir segirme hissettim 14+4 uz bugun iki gun oncede bi tuhaf bir sey hissettim ( gaz degil eminim cunku gaz cok farkli hissettigimden ) o gun bugundur tik yok 😍😂
hunilimom Hafizenur 19 +2 de hissetmistim canım zaten o zaman hissettiğin şeyin daha önce hissettiklerine benzemiyor fark edeceksin benimki sol tarafta pit diye vurmuştu elimi koydum hissetmistim şimdi 30 haftalık geceleri uyutmuyor 😂😂
Hafizenur hunilimom benimde ilk olduğu için anlayamadım ama sonra yine aynı kayma gibi hissettim senin baya olmuş maşaallah 🙏🏻👼🏻