Hafizenur Dilan1636 herkesin farklı oluyor işte seninde çok çok az kalmıştır artık sağlıklı olsunlar da 😇
Papatyapapatya Mom89 6haftada tekmemi???şakami yspıyorsunuz???daha eli ayağı olmayan çocuk nasıl tekme atmış😠😡
Seherr Papatyapapatya kaç kere yazmış yanlış yazdım diye okumadınız mı gerisini ??? Bi altta yazmışki 16 hafta yazıcaktım yanlış oldu diye. Lütfen üstüne gitmeyelim ayyy yorumlara bakarken ben bunaldım k@Serapveminigi allah seni be etmeye ya aldın başına iş 😂😂😂
Askkokuluyavrum Aysnrplt yaaa darısı basıma bu sabah eşime diyorum böyle küt küt vursun yumruklasın beni diyorum gorcem ben seni 16-20 hafta sora diyo 😂
Aysnrplt Hafizenur bir anda oluyor bu hiç beklemediğin bir anda içerden biri kapı çalar gibi tık tık vuruyor ben ayy diye çığlık attım şok oldum beklemiyordum 😊 ilk gebelik 20. Haftadan aşağı beklemiyordum hissetmeyi 😄
Papatyapapatya Seherr bende sonradan aşaği yazdım Allah iyiliğini versın diye..üzerinw niye gideyimki...sonradan anladım yani yazdığını gördüm☺
Aminea Hafizenur belki sık hissetmezsin ama yine hissedersin canım 20. Haftalardan sonra daha artıyor dışardan da izliyorsun 🙈
Asiacr Hafizenur ben 16. Haftamda o kaymalari ve gidiklanmalari hisettim. Simdi 17. Haftadayim 1 haftadir oluyor. Ama vurma tekme darbe gibi degil kesenin icinde hareket ediyor bir tarafa geciyor hissi ve gidiklanma.
Hafizenur Asiacr aynen canım tekme gibi değil kayma gibi bişey şaşırdım bi acaba dedim erken mi değil mi diye 😂
Hafizenur Aysnrplt bende daha var diye hiç beklemiyordum olunca çok çok şaşırdım daha çok hissetmelere inş 👼🏻😂
BaharSefvan Mom89 😁😂😂😂😁ama şok oldum en baştaki yorumunda 6 yazıyo topa tutmakla haklılar yani kalp atışı bile yokken tekme attığını düşünsene😂😂
Asiacr Mom89 yok daha neler sende sallamissin yaaaa 6. Hafta imkansizz. Şaka şaka biliyorum 16 yazacaktin. Saglikla sihhatle kavus yayamaz bebisine..