Hafizenur 15+4 günlüğüz bugün hafif sağ tarafımda bişey kayıyomuş gibi oluyor dokununca hissetmiyorum sizler ne zaman hissettiniz doğru mu anlıyorum acaba 😇
Mom89 Hafizenur evet o bebegin olabilir o an dokun eğer zayıfsan hissedersin ben 6 haftada tekme yemiştim ama 47 kiloydum😀.
Otherozge Hafizenur dogru hissetmiş olabilirsin canım 15+5 im bir haftadır pıt pıt hissediyorum bende 😂🥰
Nazli744 Hafizenur 18 haftama yakın hissetmiştim bi sabah sırt üstü yatarken hafif hafif dokunuyodu değişik bi duygu tahim yapısına göre değişir hissedebilirsin
Hafizenur Mom89 bende ilk hamileliğimde pek te anlayamadım erken mi bilemedim senin kadar zayıf değilim canım baya erkenmiş seninde
Hasretim1018 Otherozge 15+4 bende ilk hissettim sonra 3 gün arayla tekrar hissettim sonra 1 hafta arayla şimdi 38. hafta tekmeker haftada ucuyor
Mom89 BaharSefvan yaa yanlış yazdim 😂😂keşke 1 yorumu tek.okumasalar herkes şimdi beni topa tutacak😂🤣🤣16 olacaktı o
BaharSefvan Mom89 😁😂😂😂😁ama şok oldum en baştaki yorumunda 6 yazıyo topa tutmakla haklılar yani kalp atışı bile yokken tekme attığını düşünsene😂😂
bsrgz Hafizenur ya o bende de oldu 15. Haftadayız. Ilk defa böyle bisey hissettim. Sol tarafıma dönük yatıyordum çok güzeldi ya ama emin olamadim acaba bebek miydi diye.
Hafizenur bsrgz bende emin olamadım ama çok şaşırdım acaba diye düşündüm sonra yine aynı bişeyler oldu ama durdu şuan 😂 Psikolojik mi bilemedim artık hissetmek istiyoruz bu zamanlarda galiba
Skryszn Hafizenur ben 17.haftada hissettim Ve çok şiddetliydi Eşimle aynı gün hissettim O gün hiç durmamştı🙄
bsrgz Hafizenur kesinlikle hissetmek istiyoruz artık. Çok özeniyorum tekme atıyor diyenlere ama tabi bi yandan da korkmuyor değilim 😄