Bibebek_2kedi Rabiaaa_1 geri çekilme ile aslında bi korunma yöntemi değilmiş ama öyle avutmuşuz kendimizi 😂
1Ali Benimde 18 aylık oğlum var araları fazla olmasın diye düşünüyorum aslında. Araları 28-30ay arası olan var mı acaba
Rabiaaa_1 1Ali ya eşim ve kaynım arasında 28 ay var kaynanama sordum ben de bana dedi ki benim oğlum senin kızın kadar agresif ve huysuz değildi dedi ondan cesaret ettim dedi ama eğer böyle olsaydı beklerdim dedi yani bebekten bebeğe değişiyor galiba
seheryksl Kızım üç aylıkken hamile olduğumu öğrendim asla çocuk istemiyordum başka çünkü daha bebekti yani benim bebeğim de çok depresyona girdim çok ağır atlattım ikinci kızım doğdu çocuğum hep televizyona maruz kaldı çünkü bebeği sürekli emzirme altını değiştir uyut çok zorlamıştı beni oda sıkılıyor diye televizyonu açtım o dönem cahilce konuşma geriliği oldu psikologlara götürdüm bir bucuk yaşındayken uyardı bilinçlendirdiler beni annemin ust katina tasindim kucuk kizim uyurken digerini disari cikardim sosyallestirdim oyun gruplarina katildik 5 yasina girdi anca tam konusuyor o dönem çok yıprandım ama iyi ki olmuş olmuşlar şu an hiç sıkılmadan sürekli birbirleriyle oynuyorlar kardeşi çok iyi geldi kızıma 5 ve 4 yaşında tam 12 ay aralari var büyük kızım hiç kıskançlık yapmadı Allah yardım ediyor ama keşke biz izlettik bir sey olmadi diye düşünenleri dinlemeyip 1 yasindaki cocuga televizyon acmasaydim ikisiyle de ilgilenebilirdim kardesini gel birlikte uyutalim yada al biberonla sen besle diyip yonlendirebilirdim daha 19 yasindaydim bilmiyordum simdi 3. Geliyor ve kizlarim cok heycanlo cok sevinciler kimseyi dinlemiyorum şimdide aman elletme yaklastirma diyenler var ama kardes kiskancligi boyle basliyo herkes baksin isine diyorum
Rabiaaa_1 seheryksl ya şimdi iyi ama dimi inşallah atlatmışsınızdır evet ekran çok etkiliyor çocukları ya
annekiz6141 Rabiaaa_1 bizimde 3 buçuk yaş olucak bence bu yaşlar bile sıkıntılı ya.. Sendromlari bitmiyor, tripleri vs vs ufff çok zor.. Büyükte kız buda kız benim kızım hem anne hem baba aşığı baya sıkıntı yasicam arada sinirlenince karnima vuruyor sonra şaka yaptım falan diyor 🤦♀️ tek başına asla bebeği buyukle birakamam asla.. Geçenlerde renkli fotoğraf verdi doktor bak kardeşine diye boka benziyor iyy iğrenç dedi 🤦♀️ esim kızdı ama oda çocuk sonucta. . Benim hamilelik süpriz ve imkansiz gibi bişeydi ama işte nasipten ötesi köy yok der rahmetli anneannen nasip kismet işte bakalım bizi neler bekliyor 🥺🤷♀️
_momyy Rabiaaa_1 ikisi bir arada büyüyo ya o güzel oluyo aradan çıkıo ikiside hemde arkdş oluyolar birbrlerne ama olan sana oluyo yıpranıyosun ama yardmcın varsa eşin ailen ozman hiç sorun olmaz inan bakalm sonuç çıknca yaz hayrlısı olsun hakkında
Rabiaaa_1 _momyy sonuçlar çıktı canım bakar mısın son postuma evet yıpranma konusunda çok haklısın ki ben lohusa depresyonundan 4. Ayda çıkabildim anca
Havin49_ Rabiaaa_1 bence ha mile değilsen çocuk 3-4 yaşında olmadan kalma gerçekten ilk çocuğa çok haksızlık oluyor kendimden biliyorum
Rabiaaa_1 Havin49_ canım sonuçlarım çıktı post açtım bakar mısın bu arada evet çok haklısın 4 yaşına geldi mi öyle yapayım diyprum hep
valeriaa_ Rabiaaa_1 aynen zaten büyüyolar küçük kalmıyolar ilerisi için çok güzel olacak ,çocuklarınız da arkadaş gbi olcak, benm 3 çocuğm var yaş farkları var aralarında,keşke ben de üst üste doğursaydm. En azımdan 3 ü de büyümüştü 🥲
Rabiaaa_1 valeriaa_ yaa öyle mi ama psikolojik olarak çok korkuyorum zaten hamile değilim galiba kan sonuçları çıktı post açtım
dygtrgy1 Rabiaaa_1 ilk kizim 1 yasindayken 2.kizima hamileydim aralarinda 18 ay var ve suan 1 yasinda kucuk kizim var yine hamileyim 4.ye hepsi art arda oldu sayilir ve hic bi aile yardimi olmadi bi sekilde büyütüluyor Rabbim yardimcimiz olsun
Rabiaaa_1 dygtrgy1 Uh maşallah ama ilerde birden rahatlayacaksın herkes çocuk büyütürken sen en fazla ütü yaparsın
annesioo Rabiaaa_1 12 aylık bebeğim var 38 haftalık hamileyim doğurdum doğurcam nasıl olcak görcez araları 13 ay olur olmaz az kaldı
ruyakb gulbaharc peki doktorunuz ne dedi acaba riskli mi ve siz nasıl hissediyorsunuz ben de şu an hamileyim doğurduktan sonra çok ara vermeden düşünmek istiyorum ama herkes 1 yıl 2 yıl beklenmedik falan diyor