Rabiaaa_1 rumeysa_ttkrky16 ay zaman nasıl da geçmiş ben emin değilim yarın kan vericem aslında istemiyorum 😕
Bibebek_2kedi gulbaharc rekor bende bence kızım 10 aylık 7 buçuk aylık hamileyim korunmaya rağmen kızım 2 buçuk aylıkken hamile kaldım 😂
whsh Rabiaaa_1 sözde geri çekinmeyle korunuyordum ama korunma yöntemi asla değil sonuç gebeyim ayakta zor duruyorum
alpkerem26 Oglum 20 gün sonra 1 yaş olucak ben de 24 haftalik hamileyim araları 15 ay olucak ailem destekci cok sukur zor olucak ama onlar var diye biraz rahatim
_momyy Valla nerden başlayım bilmiorum 😁 korkutmak gbi olmasn ama her çock bir değil çnkü 🤷🏻♀️ benm 8 yaşında bi kızım var 2 yaşında oğlum birde 2 aylık bebişim var dedğim gbi araları 2 yaş oğlumla ablasının arası 6 yaş çok rahat oldu kızım zatn byüktü oğlmda sessiz sakin mülayim bi bebekti kendi kendine büyüyp gidiodu takii kardeşi doğup eve gelene kadr 😁 içinden başka birisi çıktı şok oldum hastalndı bronşit oldu o ara onunla beraber bütn huyu suyu değişti ilgi delisi oldu bebeği bırak beni allar başladı hem hastalık hem kıskançlık hemde 2 yaş sendromu 3lü kombo oldu sendromda başladı ağlama sinirlnme gece uykudan kalkıp ağlamalar hemde delicesine oyunck fırlatmalar yapma dediğni gözüne baka baka yapmalar ikiz gbi oldu biri gece ağladımı öbürü de uyanıyo ilk bi hafta yiğenm yanımdaydı gece ataklarmızda bebekde uyanıyodu o bebeği alıp uyutuyodu bende 2 yaş oğlumla ilgileniodum uyutana kadr o bakıodu gündz uyku vakti o birini ben birini alıyoduk o düzen kurulana kadr böyle devm etti eşim öyle becerkli biri değildir ev işi yapim yemk yapim faln ondan yardım beklemem zatn sadce büyk oğlum böyle olnda o ağladığı dönemlerde yanına alıp sustrmak faln istedğinde iyice ağlıyodu beni istiyodu ben bebekle kalcam sanıyodu heralde öyle öyle atlattık 2 buçk aylık şmdi küçüğümüz düzen oturttuk daha kolay şuan tabi sosyalleşme yok hala annelik fedakarlık ister hala evdeyiz çıkmadk hastne dışında keyfi😁 zor çok zor ama ilk zamanlar zor ya şmdi 3. Aya yaklaşıyorz ilk ay kabustu resmen ama şuan dha iyi eşimde yemk istemio dışarda yiyip gelio ofiste şantiyede nerde dek gelirse artk bide benmle uğraşma dio seçici biraz evi zatn bok götürüyo üstten anca elliyorum taşıncam die de yerli saldım önünü bebelerle düzen kurm da onlar sonraki iş 😁 yardmcı olucak birileri varsa ne ala ama benm gbi gurbtteysen tek bakıcaksan o düzen oturana kadr zor ama imkansız bşy yok bizm bebiş şöyle 6-7 aylık olsun emeklesn bnce abisiyle oynamya başlaynca dha kolay olur işim die düşünüyorm zatn kafadan 3-4 seneyi eledim anca ozmana rahat olurum şmdi tabiki zor olucak feragat ettiğin çok konu olucak bide bende istemeden oldu süpriz oldu banada isteyerk yapmadım ama iyiki olmuş tabi planlı olsaydı hemn yapmazdm 2 yaş sendromunu hesaba alark bşylere karar vermk lazm en ideali 3 olur bebek doğana kadr da işte diğeri 4 olur bi tık dha iyi ama nasip bu işlerr yaşamadan bilemiyoruz belki de çok rahat olursun bebişlerin sessz sakin olur hiç zorlnmazsın 🤭
Rabiaaa_1 _momyy evet belki de hamile değilimdir inşallah değilimdir yaa çok zor 😣 korunuyoruz hani bir de bakalım bugün sonuçlar çıkacak bu arada Allah size kolaylık versin ama büyütenlerden hep duyduğum keşke bir tane daha yapsaydık oluyor
Rabiaaa_1 eslem2121 dimi veriyor illa ama yıpranmak istemiyorum ya korunuyoruz hani bugün kan sonuçları ne gösterecek bakalım
rabiaaaln Rabiaaa_1 ay benimde araları 5 yaş olacak kızım temmuzda 5 yaşına girecek diğer kızıma 39 haftalık hamileyim . İlk kızım beni yormaz sakin yapıdadır ama tabi doğunca ne olur bilemeyeceğim çevreyi bu konuda çok uyarıyorum kıskançlık olmaması adına , yaşayıp göreceğiz inşallah 🥹☺️
Rabiaaa_1 rabiaaaln ya kendi kendine uyuyorsa çok güzel tabi ilki ama ikinci ile arada yaş var senin biraz daha kolaylaşır inşallah
Meryem555 Benimkilerin arasında 18 ay var ilk süreç te bayağı zorlandım sonra dedim iyiki doğmuş ikisi birbirine arkadaş olup büyüdüler kurt akillanmadi tabiki yediği ayazı unuttu yine hamile😂🫠
anee234 Rabiaaa_1 benimkilerin arası 1 yaş ve kimsenin yardamısız büyüttüm tek başıma açıkçası biraz zor oluyor ben psikolojik olarakda bedensel olarakda çok yorulmuştum hele 2 side erkekti ama bir tarafdan iyikide olmuş diyorum ikisi bir birine arkadaş fazla kişiye gerek yok 😅 biri 8 daha biri 7 yaşında biraz zorlanırsınız
anee234 anee234 hep korktum tekrar bebek büyütmekten o yüzden ara verdim oğlum 5 yaşken bir kaybım oldu şuan tekrar hamileyim ve aralarında 7 sene fark olucak bakalım nasıl olucak
Rabiaaa_1 anee234 ya bak gerçekten arkadaş olmuşlar birbirlerine bugün kan verdim sonuçlar çıkınca yazarım buraya da
elffssyl mawiii sen kimseyi dinleme benim oğlum şuan 6 yaşında bende 10 haftalık hamileyim herkes herşeyi diyor ama insanlar içeride neler yaşıyor bilemezler sen ne zaman hazır hissediyorsan o zaman olsun 🩷
mawiii elffssyl desteksiz bakıyorum oğluma gerçekten çok yorucu bende hep dua ediyorum akıl sağlığım gitmeyecekse rabbim nasip etsin en korktuğum şeyde ikinci çocuk olunca oğluma yetemezsem diye düşünüyorum
valeriaa_ Rabiaaa_1 komşum 1 buçuk senede 2 sezeryan oldu ,kucağnda 5 aylıkken hamile kalmş. İlk dönem zorlandı tabi ,ama eşi yardımcı oldu bir şekilde büyüttüler şimdi biri 10 biri 8 yaşnda ,korkmayın allah yardm eder
Rabiaaa_1 valeriaa_ yaa ne güzel maşallah ama çok büyütüyorum gözümde hani ilk bir sene zor sonrası kolaylaşıyor tabi
valeriaa_ Rabiaaa_1 aynen zaten büyüyolar küçük kalmıyolar ilerisi için çok güzel olacak ,çocuklarınız da arkadaş gbi olcak, benm 3 çocuğm var yaş farkları var aralarında,keşke ben de üst üste doğursaydm. En azımdan 3 ü de büyümüştü 🥲
_momyy Rabiaaa_1 ikisi bir arada büyüyo ya o güzel oluyo aradan çıkıo ikiside hemde arkdş oluyolar birbrlerne ama olan sana oluyo yıpranıyosun ama yardmcın varsa eşin ailen ozman hiç sorun olmaz inan bakalm sonuç çıknca yaz hayrlısı olsun hakkında