DidemY Rabiaaa_1 ayyy bu tayfa olarak akıl hastanesine yatmayalım da 😂😂 çünkü ben hamilelik aşamasında bile o dereceye geldim
Rabiaaa_1 dygtrgy1 Uh maşallah ama ilerde birden rahatlayacaksın herkes çocuk büyütürken sen en fazla ütü yaparsın
Rabiaaa_1 valeriaa_ yaa öyle mi ama psikolojik olarak çok korkuyorum zaten hamile değilim galiba kan sonuçları çıktı post açtım
Rabiaaa_1 Havin49_ canım sonuçlarım çıktı post açtım bakar mısın bu arada evet çok haklısın 4 yaşına geldi mi öyle yapayım diyprum hep
SMB Rabiaaa_1 evet günler geçiyor az kaldı gerçekten Rabbim herkesin yardımcısı olsun Sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı 🤲🏼🤲🏼
Rabiaaa_1 _momyy sonuçlar çıktı canım bakar mısın son postuma evet yıpranma konusunda çok haklısın ki ben lohusa depresyonundan 4. Ayda çıkabildim anca
annekiz6141 Rabiaaa_1 hala hamileyim ki neyi anlatım bacim 😂🙊 anneme diyor anneanne annemin poposuna vur karnına vurma bebek var orda ama kendisi haspam sinirlenince hemen karnima vuruyor kizincada şaka yaptım anne şaka diyor gelip seviyor karnımı opuyor 😂
Rabiaaa_1 seheryksl ya şimdi iyi ama dimi inşallah atlatmışsınızdır evet ekran çok etkiliyor çocukları ya
seheryksl Rabiaaa_1 evet allaha sukur ikiside cin gibi cok akillilar ama daha bu sene 5 yasina girince konuşma olarak topladı
Rabiaaa_1 1Ali ya eşim ve kaynım arasında 28 ay var kaynanama sordum ben de bana dedi ki benim oğlum senin kızın kadar agresif ve huysuz değildi dedi ondan cesaret ettim dedi ama eğer böyle olsaydı beklerdim dedi yani bebekten bebeğe değişiyor galiba