babymomm Deletedmom0909 pardon sen detaylıyı sordun dime ben Darıca Hospital parkta yaptırdım 250 diyor da gidince 218 ödedik
babymomm Deletedmom0909 darıca hospital telefonda söylemiyor bi komsu gidiyordu oraya ona sordurtmustum 250 demişti biz gittik 218 ödedik perinatoloji detaylıyı radyoloji doktoru cekiyor bi oda var zaten detaylı ultrasyon odası
Deletedmom0909 babymomm canım cok sağol yaaa aradım şimdi aldım randevu o kdr mutlu ettin ki beni vesile oldun allah razi olsun 3 haftadır uğraşıyorum izmitte cok pahalı girememiştim cok stresteydim
babymomm Deletedmom0909 bi Allah razı olsunda beni cok mutlu etti sizden de 🙏🏼 Bende cok arastırdım en son en ucuzu orayı buldum normalde yüzyıla gidiyorum ama orda çektirdim zaten raporda veriyor kendi doktoruma götürdüm
Deletedmom0909 babymomm bende izmitte cok araştırdım 400 den başlıyo 800 e kadar üniversiteyi arıyorum üç haftadır randevu hiç bi şekilde yok bide haftam dolmak üzere allah sizi vesile etti cok şükür inşallah hayırlı haberler alırız Rabbim sizinkini de size bagışlasın kaç dk sürüyo
babymomm Deletedmom0909 Amin 🙏🏼 Tüm evlatlarımızı dk olarak aklımda yok ama her seyine ayeıntılı bakıyor randevu gibi kısa sürmüyor tek tek organlarına bakıyor eşiniz ne iş yapıyor Türk Metal sendikası üyesiyiz dersen 250 den 218 e düşüyor
Sevvalasya İstanbul'da devlette çektirmek çok zor. Takipli hasta olmak lazım anca gün veriyorlar. Ben özel bakırköy ultrason merkezinde çekildim 400 lira ödedim. Bağcılar medicine hospital de 425 lira. Sefaköy Rumeli de 450 lira
Zeymuh Sevvalasya türkiyede hastahaneler çok pahalık ben bakudenim burda özel kilnikada detaylı ultrasona sizin para tl ile 150 tl bakıyorlar .ben istanbulla gezmeye geldim hasta oldum hastane 300 tl doktor bakmaga aldı,çok paha☺️
Kuzeynermin mervepsai özel de pahalı diye biliyorum Avrupa yakasındayım ve bakırköy doktor sadi konukta çekindim , Atilla diye bi doktor çok da iyi . Gitmeden öncede baya duymuştum methedilen biri oldugunu