mervepsai Kızlar 17 haftamdayım 20-23 arası detaylı ultrason çekilmesi gerekiyormuş özellikle peritonologa çektir dedi doktorum direk peritonologa uygun fiyata istanbul avrupa yakasında randevu alan varmı veya nasıl yaptınız detaylı ultrason işlemini fiyatlar çok uçuk dışarda özel yerlerde
Aygl mervepsai devlette çektircem ben sali gunu 23 haftalik olcak da kanuni sultan süleyman hastanesinde ücretsiz
mervepsai Aygl devlete nasıl kaç gün öncesinden randevu aldın cnm peritonolog diye bölüm varmı yoksa doktor mu yönlendirdi oraya canım
Aygl mervepsai ya normal gebe polikligine muayene amacli gidip detayliya girmek istediğini soluyosun onlar perinatoloji bölümüne randevu veriyo zaten ama öncesinde gebe polikiligine gitmen lazım yani
Melikesultan mervepsai perinatoloji diye bölüm var ve yan dal olduğu için sabah erkenden gidip fiş alman gerekiyo....
Deletedmom0909 babymomm bende kocaeli de oturuyorum bana hastanenin adını söyleyebilir misin izmitte çektiremedim hem cok pahalı devletlerde ztn yer yok
Gazell Deletedmom0909 Umuttepe de 123 TL'ye yaptırabilirsiniz ben öyle yapıcam 1hafta önce arayıp özel randevu alıyorsunuz
babymomm Deletedmom0909 pardon sen detaylıyı sordun dime ben Darıca Hospital parkta yaptırdım 250 diyor da gidince 218 ödedik
babymomm Deletedmom0909 darıca hospital telefonda söylemiyor bi komsu gidiyordu oraya ona sordurtmustum 250 demişti biz gittik 218 ödedik perinatoloji detaylıyı radyoloji doktoru cekiyor bi oda var zaten detaylı ultrasyon odası