Deletedmom0909 babymomm canım rahatsız ettim seni cok ama CD ve renkli ultrason fotosu falan veriyorlar mı
Eudd Güneşli Erdem hastanesinde doç. Doktor Aytaç Yüksel’e baktırdım kendisi perinatoloji uzmanı ayrıca renkli resim ve CD’de veriyor fiyatı 300 tl her Perşembe geliyormuş Erdem hastanesine sende hastaneyi arayıp randevu alabilirsin canım
babymomm Deletedmom0909 cd veriyorlar hepsi içinde oluyor fotograf ve videosu ayriywtten fotograf vermiyor bi de rapor veriyor doktoruna vermen için yok canım aklına takılan olursa sor
babymomm Deletedmom0909 biz hiç göremedik yüzünü bol su iç sıkısık ol çikolata da ye gitmeden bi de tok git belki görürsün bizimki 26 da doktorumuz renkli ye geçti anca gösterdi yüzünü 23 de gitmiştim ben göstermemişti
Gazell Deletedmom0909 Umuttepe de 123 TL'ye yaptırabilirsiniz ben öyle yapıcam 1hafta önce arayıp özel randevu alıyorsunuz
Deletedmom0909 Gazell alamıyosun işte canım üç hafta uğraştım özel randevuyu haftalık acıyolar gecen hafta sadece bi kişiyi kabul ettiler saka gbi
babymomm Deletedmom0909 şimdi bizde şükür gördük videoda cektik fotoda aldık esniyordu sonra ağlama moduna geçti rahatsız ettik heralde prensesi 🤣