melosss25 babyou soğan ekmek tavuk turşu et yumurta tiksindim karpuz çilek erik çağla dondurma aserdim
gzmysll Çilek aşerdimmm 🍓 Haşlanmış yumurtadan tiksindim 😔 Türk kahvesine bayılırdım ama ondan da tiksindim çok ilginçççç
yagmurrana Başlarda çok sevdiğim salatalık, kimyon, et ve lahmacundan tiksindim. Bulantılar geçtikçe de daha önceden sevmediğim meyveleri canım istemeye başladı🤣normalde hiç karpuz sevmem, pazarda gezerken o karpuz kokusu mest ediyor ve yemek istiyorum ☺
sineminkooo babyou eheheheh başta yediğim için bi şey olmadı şimdi değil acı baharatı az kaöırayım yanıyoeum sabaha kadar 😂🫣🤷🏻♀️ o yönden şansım yaver gitti şükür 🥲
2bebisannesyim babyou ilk gebeligimde süzme peynirden tiksindim ve tatlilardan tursu asardım şu anki gebeligimde de çeçil peynirden tiksindim tatlıları çok seviyorum
Elisa0110 babyou soğan ve yumuşatıcı kokusundan tiksindim. Soğan geçti ama yumuşatıcı dan hala tiksiniyorum
lokismommy Elisa0110 bende aynı ikisinden tiksindim yumuşatıcı neyse de umarım soğan geçer böyle ömür geçmez çünkü
AtlantisKralicesi babyou dondurma aşerdim kış gününde dizi de duydum ama tiksindigim bir şey olmadı hiç
Nnoktaa babyou o kadar rahat bir hamilelik geçirmiştim ki hamile olduğumu ben bile anlamıyordum 😂 Ne bir aşerme ne bir tiksinme ne bir mide bulantısı 😂 eşim bazen sen hamile olduğuna emin misin arada bir hamile gibi davran falan diyordu 😂
zelih8a8wa babyou ilk aylar salatalık turşusunu tabaga koyup öylece yerdim bol bol ekşi canım cok isterdi şimdi de canım tatlı şeyler istiyo sürekli 36 +5 iz
yesman babyou ben et türü herşeyden tiksiniyorum salam sosis vs kaşar vs kokuyor geliyor kusasım geliyor onlara karşı yoğurtlu şeyler yiyorum karpuz aşerdim lokum aşerdim Hindistan cevizli olandan 😂😂 günde 2 tane yiyorum bana kalsa oturur kutuyu bitiririm ama çok şeker zararlı olur diye 😂😂domates turşusu aşerdim birde cinsiyetimiz ne olucak merak ediyorum tuzlu ekşi şeyleri midem bulantısını alıyor diye yiyorum he birde Ülker çikolatalı gofret aşerdim valla sence cinsiyet ne olucak haahhahaha 😂😂😂
babyou yesman valla ben oğlumda hep tatlı yemiştim şimdi kızımda ekşi istiyorum hep yukarda da tam tersini yazmış kızlar bilemeyeceğiiiim 😂🤭
sym_yc babyou kola aşerdim kahve kokusundan tiksindim ama asıl tiksindiğim şey Altın olmuştu bileziklerimden altınlardan kuyumculardan tiksinmiştim bir de öyle altın düşkünü biriyim ki 😂😂😂
sym_yc babyou herkes öyle dedi ama aşırı midem bulanıyordu altınlardan düşün ki kolumdaki bilezikleri çıkardım kaldırdım 😂