emine1309 rumeyyurmom Rabbim sağlıcakla kucağınıza alsın inşallah yok daha belli değil 10+4 olduk henüz çilek kadarız ay sonu 12. haftada gideceğim fetal dna için belki orda görürüz ama nedense kız hissediyorum :)
rumeyyurmom emine1309 amin Allah razı olsun sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤍 annelerin hisleri kuvvetlidir bende başından beri erkek hissediyordum ve doğru çıktı 💙🧿
rosee01 esranurmom bende şüphe duydum ama iki doktorda erkek dedi 😂 5 ay olacak tatlı isteği sıfır günde üç kere kahve içerdim şimdi bir hafta içmesem aklıma gelmiyor
mizgin_ceylann Ben 5 aylik oldum tavuktan ve baliktan tiksiniyorum yani kisacasi beyaz et yiyemiyorum 🥲
deniss_ babyou kızlar genelde olarak aksam yemeklerinden ev yemeklerinden tiksindim gibi sadece kuru gıda canim cekiyor
nil_a babyou mor lahana turşusu erik tiksintim çok olmadı ama yemek yaparken kokusundan tansiyonum düşüyor o yemeği yiyemiyorum
babyou nil_a o bende de oluyor ya iki gebeliğimde de düşük tansiyondan çok çektim bende yemek yaparken özellikle soğan doğrarken falan tak diye yıldızlar geliyor bayılacak gibi oluyordum çok zor
sarumervee babyou öle bi aşermişliğim olmadı tatlı çok tükettim ama tiksinme olarak kokulu herşey, soğan 🤢bi aralar kırmızı et,baharatlar ve her sabah yumurta tüketmekten
babyou sineminkooo ayy reflü falan olmamışsın iyi bari geçen yemeğe bi tutam fazla atmışım pul biberi yatana kadar içim dışıma çıktı 🙄
sineminkooo babyou eheheheh başta yediğim için bi şey olmadı şimdi değil acı baharatı az kaöırayım yanıyoeum sabaha kadar 😂🫣🤷🏻♀️ o yönden şansım yaver gitti şükür 🥲
babyou fatma102 bende hayatımda şırdan ağzıma sürmedim asla da yiyeceğim bişey değildir normalde ama ilk gebeliğimde sanki hep yediğim bi lezzetmiş gibi şırdan istemişti canım 🤭