nisanur_klc babyou ilk hamileliğim başında ananas aşardım şimdi ananaslan tiksiniyorum karpuz erik aşeriyorum böyle tatlı meyveler aşeriyorum😋
beautiful_ babyou herşey yemek istiyorum özellikle tatlı ayy ekşi de ayy acı da 😂😂😂 Tavuktan ara ara tiksiniyorum arada bir tiksinmiyorum değişik yani 😂😂
sym_yc babyou herkes öyle dedi ama aşırı midem bulanıyordu altınlardan düşün ki kolumdaki bilezikleri çıkardım kaldırdım 😂
islimAlp Tatlıdan tiksindim🤢 ve ekşi aşerdim😋 🍓ve 🍌'u çok yedim ama en çok da limon yedim hatta bi ara limonu sumağa batırıp yedim🤤
mervenur06ada 7+6 yum kusmaktan bi şey aşermek değil bi lokma yemek bile istemiyorum tiksindiğim şeylerde tavuk yumurta sarısı ve tatlı içicekler🥺
bahosunbebegi 5+3 daha çok yeni bir hamilelik ama midem bulanmaya başladı normal mi aklıma gelen her yiyecek midemi bulandırıyor yemesem bile
mamacitabusra bahosunbebegi aynı bensin bende 6 haftalığım son bir haftadır iştahsızlık had safhada kuru ekmek kraker meyve yiyebiliyorum yemek pişirmek rahatsız ediyor doktorumhn tavisiyesiyle ilaca basladım
Nalan_kalenderli Acı ekşi hep aşeriyorum kahveden tiksindim tatlıdan da tiksindim özellikle çikolata görmek bile istemiyorum
mamacitabusra dlk2019 kahve bagımlıs biri olarak bi fincan bile içemedim henüz her seyden tiksinme geldi :(
dlk2019 mamacitabusra bende normalde bayılırım hergün içerdim ben ilk hamileliğim de de böyle olmuştum
Melisa5809 Deli gibi karpuz erik aşerdim çok şükür kışın ortasında bulup yedim :).Yumurta ve tavuk 4 aydır en tiksindiğim şeyler oldu kızlar.
bahosunbebegi mamacitabusra evet yaaa bende öyleyim iştahım yok zaten yediğimden de bir şey anlamıyorum midemde bi bulantı sürekli çok ağır bir bulantı değil ama rahatsız ediyor birde aşırı koku hassasiyetim oluştu her şey çok kötü kokuyor pencere açmadan evin içinde oturamıyorum neredeyse ilaç iyi geldimi sana
flz8 babyou Öyle ekstra bişey aşerdimm diyemem ama hamileligin ilk başlarında çiğköfte aşerdimm, kahveden tiksindim. Sonraki haftalarda rutin olarak herşeyden yedimm
gulumommyyy Henüz ( 3 cü gebeliğim ) hiç birisinde kusmadım bulantım oldu ama çok nadiren kokulara karşı çokk hassaslaşdım fena hemde bide mantı falan göresim yok