penbe_karisi HakanKemal ayy kıyamam ya hamileliğin son zamanını berbattt zor ama doğumdan sonra daha zor haberin olsuunnn 😁😁😁😁
hd_d penbe_karisi mucize doktora basladm bitmek üzere 🤭 ara ara boyle eski dizilere sariyorum gecen de yeni gelini bitirdim tekrar🤣
Busranur_mnts penbe_karisi ay bebe bugün huysuz yarım saat anca uyuyo sürekli mızıklıyo halim kalmadı sabah da 4 buçukta kalktım
bsrbrkysr184_ penbe_karisi buluyor bugün 1 ay 1 günlük olduk 😅 Ben çamaşıra anca girdim yatak yorgan yıkamaktan
kurkmantosuzmadonna penbe_karisi evet onun için kendimizi dışarı attık. 😂 Kız sen de postu üstümüze atıp kaçtın ama. 🤣
penbe_karisi kurkmantosuzmadonna unuttum valla 🤣🤪🤪🤪🤪sonra telefonu elime alınca hatırladım 🤣🤣🤣🤣🤣kız bak iki çocukta uyandı büyüğe yemek yediriyorum simdiiii bebişi doyurdum uyutuyorum🥹🥹🥹
orhismommmmmm penbe_karisi ben yürüyüşten geldım çok ödem topluyor ayaklarım ya napcaksam bacım sen nasılsın
kurkmantosuzmadonna penbe_karisi Ahaha e iki çocukla normal o zaman unutman. Ben de uyuttum şükür yemeğe başladım şimdi de.