penbe_karisi ikiprensesannesi___ hosgeldinnn bacımsuu nasilsinn kız dedim ya unuttuğum varsaaaaa kendini belli etsinnn 🥰😍💞🥹🥹🥹🥹
ikiprensesannesi___ penbe_karisi hoş buldum Can’ım benim bende kendimi belli ettim işte 😁😅hava almaya çıktık biraz çocuklarla yeni içeri geldik oğlumu uyutuyorum sen napıyosun
orhismommmmmm penbe_karisi valla normal istıyorum ama 28. Haftada gittiğimde makat gelişti inşallah dönmustur
kurkmantosuzmadonna penbe_karisi Ahaha e iki çocukla normal o zaman unutman. Ben de uyuttum şükür yemeğe başladım şimdi de.
penbe_karisi orhismommmmmm zagan varrr bacimsuuu son anda bile dönüyor benimki 34 haftaya kadar makat gelişti 37 haftada son kontrole gittiğimde dönmüştü 🥹zaten 38 de planlı sezeryan oldum
kurkmantosuzmadonna penbe_karisi gündüz uykusu hiç yapmadı nerdeyse bir de her halükarda gece 12 den önce uyumuyor. 🤦🏻♀️
asil15 penbe_karisi alır annesi alır bizim kilo konusunda maşallahimiz var söyleyemiyorum asko nazar var😅çok şükür hersey temiz çıktı gecici durum denildi büyüdükçe kas gelişir dendi eskiye göre daha iyi