penbe_karisi Nasılsiniz kizzzz 😁😁🥲ben işimi bitirip çocukları uyutup buralarda takılıyorummmm @QueenBahar_ @eslem2121 @hd_d @kurkmantosuzmadonna @bsrbrkysr184_ @Meral_63 @demirrleydi_ @vanilya_kokusu_ @asil15 @kartanesi___ @Selim_Alparslan Ve kullanıcı adını hatirlamadigim kantitolarim
penbe_karisi bsrbrkysr184_ ay ben o işi çoktan bitirdim 😁😁😁😁😁kolay gelsinnn bacımsuu minnak bebişim nasilll büyüdumu
kurkmantosuzmadonna penbe_karisi oğlumu tam uyuttum çorba yapıyordum zil çaldı ve yarım saat bile uyumadan uyandı. Yaptığım çorbadan da içmedi diyebilirim. Kafayı yememek için koydum bebek arabasına dışarı çıktık.
Meral_63 penbe_karisi çamaşır katilyacam evi süpüreceem ama önce bi kol bacak ağda yapmam lazım 🤣😆 Recep İvedike dönecez yoksa
HakanKemal penbe_karisi sabah 6 da uyudum 9 da uyandım 38+3 olduk uyuyamıyorum şuan tam yatacam böğrüme tekme yiyorum 🤣
penbe_karisi HakanKemal ayy kıyamam ya hamileliğin son zamanını berbattt zor ama doğumdan sonra daha zor haberin olsuunnn 😁😁😁😁
bsrbrkysr184_ penbe_karisi buluyor bugün 1 ay 1 günlük olduk 😅 Ben çamaşıra anca girdim yatak yorgan yıkamaktan
kurkmantosuzmadonna penbe_karisi evet onun için kendimizi dışarı attık. 😂 Kız sen de postu üstümüze atıp kaçtın ama. 🤣