melisers Enguzelmucizem Benim doktorum tarihi baya onceden belirlemisti sonradan da durum degismedi pzt son kontrol bizimde.
melisers Aylinannesi duruma gore degisiyor. Annem de kardesimi 37.haftada sezeryanla dunyaya getirmisti. Doktorunuz ne aciklama yapiyor ? Bnm annemde tansiyon yuksekligi vardi mesela.
Aylinannesi melisers benim hiçbişeyim yok bebekte gayet iyi cok sükür ama neye göre hesaplıyo anlamış feğilim ona göre 1 nisandan 39 dan gün alıyomuşuz ama usg göre bana 36 haftalıksın diyo değişik 🤷🏻♀️
melisers Aylinannesi Vardir bir bildigi demekki bizim yorum yapmamiz dogru olmaz. Son adet tarihine gore hesapliyorlar aslinda. Ultrasonda bebegin olcumlerine gore otomatik hesapliyor diye biloyorum. Bebis en sok kac kiloyduu kacinci haftada olctu ?
Melikebelo melisers benimde rahat geçti 6.aya kadar sonrası sıkıntılı geçti biraz olsun binada şükür günümuz dolsun sağlıklı olsunlar yeter
melisers Melikebelo Aynenn oylee cok sukur artik son gunler. Bi yanim dogsun dye merakli bir yanimda ayni bedendeki son gunlerimiz diye huzunlu 🙄😂
Aylinannesi melisers yani bende öyle yaptım doktora bıraktım napım 🤷🏻♀️ Usg ye göre diyodu bazıları 🙄 bugün gittim işte 36 haftalık 2820 .. ondan önce 34 te gittim 2300 dü
melisers Aylinannesi Ultrasonlarin da yanilma payi oluyor mutlaka. Onemli olan saglikli gelismesii merak etmeyinnn gelisimini tamamlamistir ki ondan gun vermistir size icinizi rahat tutunn