Lale_41 Valla heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum bi yandan ev temizliği bi yandan çocukların derdi derken gece uykusuzluk hepsi bir araya geldi karmaşık haldeyim kızlar🙈😁
melisers Lale_41 Hamilelik gunumuzde aynii dogumumuzda ayni gun simdi saat 12yi gecti tam 38+0 oldukkk. 2 nisan sabah 7de girecegim bende 😍
Ferhan1221 Aslında benim de nisan 1 olcaktı ama suyum çok fazlaymış o yuzden Cumartesi ye gün aldık nisan annesi olacakken mart annesi olcam hayırlısıyla saglıkla doğsun bebişlerimiz inş..
Hhhzzzlll3545 melisers benn ✋ 4 nisandaaa sezryn olcagimmm cok heycanliyim bugun aldik tarihi sabah 8 de Allahin iziniyle oglusa kavusacagzz🙏💙
melisers Hhhzzzlll3545 Bizde 2 nisanizz arka arkaya olacagiizz Allah im saglikla kucaklayip eve gelmeyi nasip etsin hepimizeee heyecan dorukta. 😍
Lale_41 melisers ne güzel kuzum aynıyız aynı zamanda rabbim yardımcımız olsun birbirimize hayırlı haberler verelim inşallah 🤗çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip eylesin inşallah dua eder dua beklerim😘
Hhhzzzlll3545 melisers ayyy hadi insallah Aminnnhepimizi Allah kurtarsin saglikla gelsin bebislerimiz 😍😍
Hanife_ melisers 1 nisan sezaryenim spinal aslında hazırdım ama bi korku sardı bilmiyorum çok korkmaya başladım beni kestiğini bilmek rahatsız ediyo halbuki acı fon hissetmiyoruz bişe yok
melisers Hanife_ Son donemec artik bi anda kaygilanman normal o gune odaklanma mutlu oldugun seyleri yap dusunmemeye calis cnm kalabalik ortamlarda ol kafani dagitt