melisers 2 nisan sezeryan gunumuz. Nasil gidiyor kizlar durumlar nasil ? Spinal sezeryan olacagim ben. Heyecan dorukta 😍 Geri sayim basladi bizdee kizimiza kavusmak icin 😘
Melikebelo melisers bizde 8 Nisan'da sezaryan olucak rabbim nasip ederse valla Biran önce çıksın diye dört gözle bekliyorum artık her işim zorlasmaya başladı 😍😍
Fatmakcrr Melikebelo benim normal doğuma ama nisanın ilk haftası gelmesini bekliyoruz yavrumun😊 sekiz Nisan son gün bakalım ne zaman gelecek 😁
melisers Melikebelo Allah saglikla kavusmayi nasip etsin valla bende cok merakli ve heyecanliyim ama agirlasma olmadi bende rahat gecirdim bu sureci cok sukur :)
melisers Fatmakcrr Sizin de her an oldu olacak heyecanii daha cokk :) gerci belli olmaz gunumuzu aldik ama belki once gelemye karar verirse bizimde anlik mesele artik gunumuz gunumuze tutmayabilirr
Melikebelo melisers benimde rahat geçti 6.aya kadar sonrası sıkıntılı geçti biraz olsun binada şükür günümuz dolsun sağlıklı olsunlar yeter
Enguzelmucizem Hangi haftalarda tarih veriliyolarki🤷♀️36 haftaligim bebiş ters pazartesi kontrolde tarih verir mi ki şuan durum sezaryan dedi
melisers Enguzelmucizem Benim doktorum tarihi baya onceden belirlemisti sonradan da durum degismedi pzt son kontrol bizimde.
Gulay01 melisers 2 nisan genel olıcam bende😊. Tabı doktor erken gelmezse dedi öyle olursa acil spinal miş
Lale_41 melisers slm cnm aynn bizimde 2 Nisa’na gün verdi doktorumuz sezeryan olcaz Şafak sayıyoruz hayırlısı ile inşallah rabbim sağlıklına kucagımıza almayı nasip eder kuzucuklarımızı inşallah🤗