hou Lavin08 canım ben kan sulandırıcı başlayacağım ya o yüzden erken öğrenmek isitiyorum bir de benim 2 kaybımda da hep dpo 13 14 öğrendim sanki geç ogrensem yine aynısı olacam gibi geliyor🥺
Lavin08 samaa_ akintida bi işaret bacim belki de regl agrisidir bazen benim 10 gun onceden basliyodu kasik ve bel agrim
samaa_ Lavin08 bilmiyorum ya belimi cekiyorlar sanki🤦🏻♀️agri degilde sanki biri cekiyo yay gibi ama yani bende belirti olmasi icin daha cok erken o yuzden cok onem vermiyorum
Lavin08 samaa_ aynen bacim dpo7 den once fln belirti olmaz eger sabredemem dersen dpo 10 test yap bakalım bi bacim
Lavin08 samaa_ ıyiyim bacim cok sukur bel agrim var kasik agrimda var sanki regl agrisi gibi aman ne bilim bacim ya😅🤦♀️dpo 6 yarin 7😅😅pazar günü test yapcam 3 mayisda dpo 12 de bacim sen naptin senin dpo kac durumlar nasil
samaa_ Lavin08 bende dpo.4 yarin 5e gecicem. Adete normalde 2-3 gun kala bu agrilar baslar bence bu iyi haber 😁
Lavin08 samaa_ inşallah bacim aramizda iki gun var o zaman sen dpo 5 olcan ben dpo7 ne zaman test yapcan karar verdinmi sanki pazar yerine cumartesi yapabiliirm ben sabredemiyorum😅😅🤦♀️