Lavin08 hou tamam bacim yaparsin evet bacim🥰dpo2 bugun😅3 mayis geleydi niyeyse bu ay icimde bi umut var umarim hepimiz hayırlı haberi aliriz sirayla🥰🙏
hou Lavin08 valla sanırım geceden pik olmuştı sanırım çünkü öğleden sonra bir tık silkti akşam da 10 buçuk gibi yatım öğleden sonrada daha silikti bilmiyorum artık okuldan dönüşte yine yapacağım bakalım daha silik çıkarsa çatlamış demek kısa sürmüş pik
hou Lavin08 dün akşam ya da gece çatladı bence bacım dünü ve önceki günü değerlendirdim yeter ya üst üste olmasın 😁
hou Lavin08 aynen bacım bugün 1 bakalım Hayırlısı ile ama bu ayla ilgili olumlu bir hissiyatım yok valla.
Lavin08 hou olsun bacim umutsuzluk yok inşallah hersey guzel olur beni dinlersen sende gec test yap ben en erken dpo12 de yapcam varsa vardir yoksa yokdur diye ikilemde kalmayim diye
hou Lavin08 canım ben kan sulandırıcı başlayacağım ya o yüzden erken öğrenmek isitiyorum bir de benim 2 kaybımda da hep dpo 13 14 öğrendim sanki geç ogrensem yine aynısı olacam gibi geliyor🥺
samaa_ Lavin08 simdiden boyle bir agrin varsa aslinda iyiye isaret🥹 bende dpo3 bir sey yok sadece akinti var
Lavin08 samaa_ akintida bi işaret bacim belki de regl agrisidir bazen benim 10 gun onceden basliyodu kasik ve bel agrim