samaa_ Lavin08 gunasiri iliskiye devam edelim canim adete yakin gunlerde de tuta bilir. O zaman gec dollenmeyle ogreniriz🥹
Lavin08 samaa_ ay ben grip oldum bacim cok kotu birak iliskiyi😅😅kizimla esimle ayrı odada yatiyorum onlara bulasmasin diye
Lavin08 samaa_ ahahah😅😅😅aman artik tuttuysa tutmustur bacim saldim artik 1 sene oldu bu ay😅😅şu pazar gunu geleydi bi test yapsaydik awox mu var sende bende 3 tane awox stogum kaldi😅
samaa_ Lavin08 ayy evet yaa benim tedavi surecim oldu 2 ay kadar bu ay basladik denemeye. Bende de 3 tane awox kaldi🤣🤣
Lavin08 samaa_ son aldigimiz awoxlar olur amin bacim😅😅🙏🙏seytana uymak istemiyorum dpo10 da cuma gunu yap diyo bi yanim sonra hatir dpo12den once yapma diyo😅
samaa_ Lavin08 ikisinin de belirtileri ayni vucudumuzu cok dinleyip strese giriyoruz be salmamiz lazim🥹
Lavin08 samaa_ evet ya ama benim baya baya kasigimda agri var bacim 2 saatten beri regl agrisi desem bat taaa 7 mayis dpo 7 deyim daha
samaa_ Lavin08 insallah belirtilerin gebelik belirtileridir. Bende de progesteron cok yukseldiginden usume ve 37.0-37.5 arasi atesim oluyor🥹doktor bebegin tutunmasi icin boyle olmali dedi bakalimm. Hem usume geliyor hem de sicak basma ikisi bir anda
samaa_ Lavin08 ay evet bir belirti yok su an ama gogusum sisti ve agri var ama iste adet belirtisi de ola bilir adete 1 hafta kala bende boyle oluyor belki de tutmamistir🤦🏻♀️insan hisseder bence ya sanki tutmadi
samaa_ Lavin08 dunden beri gazoz iciyorum . Bugunde fena cips cekti canim yedim🤦🏻♀️saglikli beslenemedim bu bir kac gundur. Yerlesmeye sorun olmaz ya umarim
Lavin08 samaa_ bacim iyi dusunelim iyi olsun son gunlerde bana da o his geldi biliyomusun sanki adet olcakmisim gibi