Lavin08 samaa_ ahahha yarinda catlama olursa 22 si dpo1 diye sayarim ama en cok eski dongume kavustuguma sevindim
Lavin08 hou hadi insallah bacim bat 7 mayis olur o zaman eski dongume 30 gunde 1 e gore yarin da catlama olursa 22 nisan dpo 1 de saymaya baslarim❤️🙏
kraz Lavin08 canım bu ayda elendim galiba kahverengi sulu bı akıntım geldi ve ağrım baya var galiba regli olacağım 😔
kraz Lavin08 regli olacağım zaten canım bu ayda olmadı kesinleşince uygulamayı silip herşeyden uzaklaşacağım zaten iyi değilim hep aynı şeyleri yaşıyorum yoruldum artık en iyisi biraz uzak durmak
Lavin08 kraz oyle yap bende 20 gun hic girmedim dusunmedim hic ha o zamanda olmadi ama stresim gecmisdi kuzum uzulme bal bende bu ay olmazsa tam 1 senedir 2.cocugum olmuyo olcak
Lavin08 hou hihi bugun oldu catlama bacim bugunde degerlendircem yarin dpo1 sayicam dpo12 3 mayısa dek geliyor 7 mayisda regl gunum bacim
hou Lavin08 anladım canım hadi bakalım heyecanlı sayımlar başlıyor🥰 bugün 10. Gün benim akıntı çoğaldı muhtemelen ben de yine 12. Gün pik olacak 7 mayısta bat gösteriyor bakalım
Lavin08 hou ya regl tarihlerimiz ayni 🥰🙏hadi bakalim bacim hayirlisiyla sirayla guzel haber aliriz inşallah bu ay🙏❤️