hou Lavin08 yok kuzum bugün 9. Gün bugün başlayacağım haftasonu misafirlerim vardı başlamadım. Sen ne yaptın
Lavin08 hou basladim bacim ilk basladigim gun biraz koyu cikti acaba dedim dongum duzeliyormuki cumartesi yapmistim 12.gun basladim 13.gun daha silik cikti bacim bugun 14.gun biraz sonra yapicam bakalim nasil cikcak
Lavin08 hou Kalb olanlar degerlendirgim gunler bacim bugun mila yarin degerlendiririm yine benim kizdan dolayı cok sık olmadi
kraz Lavin08 ne zaman çıkar canım sonuçlar biliyor musun ara ara enqbıza giriyorum ama çıkmamış galiba daha
Lavin08 @hou @samaa_ kizlar pik dimi demekki dongum duzene girdi eskidende 14.gun pik görmüştüm o zaman bat 7 mayis bacilar 2 ay once 44.gun oldum regl gecen ay 38.gun bu ay da demek 30.gun olcam eger tutmazsa sizde bakin pik bence yarin catlama olur
Lavin08 kraz saglik ocaginda mi verdin bacim benim 4 gibi cikmisti sabah 9 bucukda vermistim kan sen bak surekli aksamda bak bazen gec dusuyor sisteme
Lavin08 samaa_ ahahha yarinda catlama olursa 22 si dpo1 diye sayarim ama en cok eski dongume kavustuguma sevindim
Lavin08 hou hadi insallah bacim bat 7 mayis olur o zaman eski dongume 30 gunde 1 e gore yarin da catlama olursa 22 nisan dpo 1 de saymaya baslarim❤️🙏