Esma006 nilruhu görünüyor aslında canım bir kan versen çıkar ya yani yerleşmiştir aslında çünkü DPU ondan
nilruhu Esma006 yarın sabah yada diğer sabah testi yenileyeceğim. Varsa gerçekten belirginleşecektir çizgi. 2. Testteki çizgiyi bekliyorum şuan🥹
kumsalyildirim nilruhu bana da öyle ne var gibi ne yok gibi geldi ya. Ama inşalalh vardır 🙏🤲 adete kaç gün var ?
nilruhu nurssy awoxla devam edeceğim. Eğer belirgin çıkmaya başlarsa predictor early ile teyit edeceğim.
kumsalyildirim nilruhu ay hadi inşallah az kalmış. Güzel haber alırsın inşallah 🙏 ovulasyon testi denesen mi birde onda ds belli oluyormuş ya
nilruhu mommymon hafif kasık ağrım bel ağrım ve akıntım var 3 gündür. Akıntım bugün bayağı arttı belirti mi bilmiyorum ama var gibi hissediyorum🥹❤️
ilaydagkk1 nilruhu kıızzz ben gördüm valla benimde ilk öyle çıkmıştı sonra koyulaştı hatta koyulaşmış hali bile çok silikti ama herkes koyulaştı dedi kan verdim 628 çıktıydı
nilruhu ilaydagkk1 3 gündür bel ağrım hafif kasık ağrım ve akıntım var. Hatta akıntım bugün arttı. Ben var gibi hissediyorum 🥹 belkide çok istediğim içindir… senin akıntın oldu mu hiç?
ilaydagkk1 nilruhu çkk fazlaydı benşmde bel ağrımdan şüphelendindiydim bende adetten apayrı bir ağrıydı takviyede kullandım diye şüphelenşnce test yapmıştım
nilruhu ilaydagkk1 geçen ay kimyasalda sadece akıntım olmuştu. İlk defa bu ay böyle bir bel ağrısı yaşıyorum bende akıntı ve bel ağrımdan şüpheleniyorum. Umarım benimde sağlıklı bir susam tanem vardır 🥹❤️❤️❤️ Allahım nasip et🤲🏻
ilaydagkk1 nilruhu bende birde test yapmadan 3 4 gün önce tam değerler yeni artarken uyku hali yorgunluk çok vardı işten geldiğim gibi tv izlerken bile uzanırken uyuyakalıyordum resmen uyumaktan çalışmaktan başka bir şey yapmıyor gibiydim