ilaydagkk1 nilruhu bende birde test yapmadan 3 4 gün önce tam değerler yeni artarken uyku hali yorgunluk çok vardı işten geldiğim gibi tv izlerken bile uzanırken uyuyakalıyordum resmen uyumaktan çalışmaktan başka bir şey yapmıyor gibiydim
kumsalyildirim nilruhu ay hadi inşallah az kalmış. Güzel haber alırsın inşallah 🙏 ovulasyon testi denesen mi birde onda ds belli oluyormuş ya
nilruhu kumsalyildirim onuda deneyeceğim sıvı alımını azaltıp bakalım o nasıl çıkacak bende merak ediyorum.
Gnfrt1 Bende var gibi gördüm benimki gibi çıkmış testiniz gönderim profilimde umarım ikimizde hayırlı sonuç alırızzz💞🙏🏻🌸
wind nilruhu benimde böyle çıkmıştı canım dpo 9 da biraz daha kolayşmasını bekle sonra kan ver. Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin
nilruhu wind sağlıkla kavuşun 😍 inşallah benimde güzel bir pozitif çıkar ve sağlıkla ilerler bu kez🙏🏼
kumsalyildirim nilruhu daha önce konuştuk ama unuttum döngünüz kaç gündü ? Düzensiz mi ? Benim 28 günde bir olduğu için hatta bugün 21. Günüm adete bu kdar zaman kala da pik olmaz heralde
nilruhu kumsalyildirim ben geçen ay kimyasal yaşadığım için döngümün normali kalmadı. Ama normaldede ben 35 günde regl olurdum. Kısa bir döngüm yoktu ama piki genelde 15 20 arası görürdüm. Bu kadar geç olmuyordu pik.
kumsalyildirim nilruhu 28 günlük döngü de 21. Gün olmuş hala pik olmaması normal değil bence 🤗🤣 2 gün önce baya silikleşti mesela dün yine bir tık koyu bugün ondan silik kafatı yedirdi bana baksanıza 🤣
nilruhu kumsalyildirim gün aşırı değerlendiriyor musun? Ben testte ne çıkarsa çıksın gün aşırıda değerlendirdim bu ayı testte kaçar vs diye:)
kumsalyildirim nilruhu 11. Günden itibaren gün aşırı oldu da 2 gündür olmadı valla artık 🤣 çalışırken zor oluyor . Sen ovulasyon testi yaptın mı ?
nilruhu kumsalyildirim ayyy çalışırken eveet cidden gün aşırı zor oluyor. Ama 2 gün ara versem bile oda iyi bir zamanlama🤗 ayyy çok su içtim testi unutup yapmadım o yüzden idrar seyrek olduğu için.
esavas27 nilruhu senin testini bekliyordum dünden beri 😀ben çizgiyi gördüm bence ilerleyen günlerde koyulaşır
kumsalyildirim nilruhu unutmak daha güzel aslında akışa bırakmış olursun 🤗🤗 ay hepimiz görüversek pozitifi
kumsalyildirim nilruhu bak senin teste yaptım bunu. Ben silik bir çizgi görüyorum 🤗🤗🤗 kendimde de sanki bi arada kramp tarzı bişiler hissediyorum ama psikolojik midir nedir bilemedim
nilruhu kumsalyildirim ayy burada daha net çıkmış test. Kendini çok dinlemeden belirti takip etmek lazım zor olsada🥹 ama o kramp o batma hissini anlıyorsun zaten.