leylalin İlk gebeliğim 15. Haftam şuan pantolonun fermuari kapanıyor ama düğme kavuşmuyor. Dar giysem belli olur ama hep oversize takılıyorum onun için dışarıdan görenin anlaması zor :)
beyza_gmsgl asliyorgun benimde ilk gebeliğim 16+5 şimdiden 4 kilo cepte karnımda artık ben burdayım diyo
seherxxx asliyorgun 13 14 hafta gibi bence belli oluyordu. Öncesinde hiç olmadığı için benim çok dikkatimi çekti. İlk gebeliğim. Ama sadece 1 kilo aldım
dilekmom6 Ben de 15 haftalığm ve henüz karnım çıkmadı kendi göbeğim var. Onu da biliyorum zaten nasıl olduğunu.
happyela asliyorgun Bence o göbek değil de şişkinlik oluyor 🙈 benimde 8 haftalık bazen baya çıkıyor, bazen dümdüz. yani bence şişkinlik 🙈
Mariakaya asliyorgun benim de 9+6 haftalık benimde karnım baya çıkmış sanki 3 aylık gibi bende çok kilo aldım diye üzülüyordum demek ki sebebi varmış 😄
Mariakaya seymaaltan ilk gebelikte benimde geç çıkmıştı ama benim ikinci çok erken çıktı ikinci hamilelikte böyle oluyormuş yeni ogrendim bende Sizde üzülmeyin bebek ve anne sağlıklı olsunda gerisinin önemi yok 🩷
yesiimmom asliyorgun 21 haftalık olduk ama hala özellikle üstüme bir tık bol bir şeyler giyindiğimde kimse anlamıyor çok az çıktı karnım😂
canannn0 Benimde 2. Hamilelik aynada akşamları karnıma bakınca inanamıyorum sanki doğuracağım gibi hissediyorum ama gaz ve şişkinlik tabi sabah daha düz oluyor😅
lmf26 benim ilk gebeliğim, 20. civarı giysilerimde farketti ama başka insanların anlaması 26. haftayı falan buldu
glshhh17 İlk hamilelikte de 7.aydan sonra çıktı 2.hamilelikte öyle .32.haftadan sonra birden büyüyor karnım