hilalomer BuBuM yok ya dolgunluk hissi değil göbeğimi en içe çektiğimde bile belli olan rahim kısmında çıkıntı var çok garip
sanemozky09 İkinci hamileliğim 13.haftadayız 1 kilo aldım karnım hala çıkmadı ama ikinci de erken çıkar diyorlar hep
maviiiss asliyorgun benimde ilk gebeliğimde 7. Ayda çıkmıştı şu an 2. Gebeliğim 7+5 im ama baya çıktı belli oluyor
gulgunn maviiiss ben de öyleyim şimdi 5 aylık gibi karnım çıktı 3. Aylıkken ilk gebeliğimde hiç karnım bile çıkmamıştı
gokcebuse asliyorgun benim de 2. Hamilelik 4. Aydayız daha yeni çıktı sayılır benim karnım çok büyümüyor zaten 9 aylıkken karnım 6 aylık gibi duruyor ama kızım o kadar da zayıf doğmadı 3 kg doğmuştu
minecikk asliyorgun 12 haftalıkken otobüste bana yer verdiler sonra uçağa binerkende kaç haftalıksınız diye sordular 🫠 şuan 22 haftalık gören doğuracağımı düşünüyor
mombeti minecikk ne iyi işte ya ben 18 haftalığım hiç kimse yer filan vermıyor valla sağlıklı olsunlarda bosver . Bu arada karnım hafifte olsa belli benım
senoskiii Benim de ilk gebeliğim. Geçen yıl 15 kilo vermiştim ilk haftalarda aşırı mide bulantım vardı ama sürekli acıktığım için kuru kuru yedim aşırı hızlı kilo aldım 🤦🏼♀️ 15 haftalığım hem karnım şimdiden çıktı hem nerdeyse 9 kilo aldım şimdiden nefes nefeseyim🥲🥲🥲
nurdanozc selamlar 23 haftamdayım ama o kadar çok çıkmadı bakıyorum benimle aynı olanlar kocaman çevrem de bide senin hiç karnın yok dedikçe üzülüyorum normal mi acaba şuan çok çıkmaması
selinimrek 18.hafta yani 5.ayımdayım artık biraz biraz karnım yuvarlanmaya başladı. Oğlum oluyor inşallah 💆♀️ öncesinde sanki dolgunluk gibiydi şimdi ama hareketlerini de hissediyorum görüyorum yavaş yavaş galiba