biriciginannesi Benim adetim 2 gün gecikmişti.kan verdim 11 çıkıştı sorna verdim 45 falan en son verdiğimde 779 çıkıştı
melikeaytekin Kızlar benım âdet geçmeden pazar gunu 6.90 coktı 46. Bucuk saat sonra bugun 12.83 cıktı farklı hastanede artık burda devam edıcem Pazar agrılarım coktu dun yoktu bugun gene var bel ozellıkle bugun regl gunum
selma128 Allahneverdiysee hamilesin canim bende 23 le öğrenmistim cok olumsuz senaryo kafanda kurmussun her zaman güzel düşün güzel olsun korkacaksin ama dile getirme🙏🏻
Allahneverdiysee selma128 inşallah canım koyulaşmadığı için şüphe ettim bir de belirti yok kasığıma ağrı girmeye başladı
GirlandBoy_Mom Allahneverdiysee hamilesiniz sağlıcakla kavuşun bende 17 ile öğrenmiştim gayet iyi bi değer ilk gebeliğimide 5000 küsüratlıydı kimyasal olacak vs diye endişe etmiştim 17 ile ama şükür sağlıkla ilerledi oğlum 9 aylık şuan🥰
Allahneverdiysee GirlandBoy_Mom canım kimyasal dememin nedeni 3 gün arayla yaptığım test koyulaşmadı aynı kaldı o yüzden . Bir de kasığımda sancı girip çıkıyor ince bir ağrı ve bazen de yayılan ağrı oluyor regl olacak gibi acaba olacak mıyım
GirlandBoy_Mom Allahneverdiysee içini ferah tut canım ben 2 gün arayla kan verdim 3 kez 17 den 70 lere sonra 300 e çıktı dahada vermedim sende istersen bi kan ver yarın için rahat etsin
yasemin2034 Ya bende batıma 4 gün kaldı aslında beklemek istiyorum olmazsam yapmak istedin. şimdi test yapsam çıkarmı erken gebelik testi ne dersiniz? Sadece geçen hafta kasık ağrım ve hafif akıntım oldu okadar başka hiçbir belirtim yok