myangelson gamze_yurekli evet çok yeni bir gebelik aynı yerde kan ver yarın tekrar en az %60 oranında artış olması gerekiyor 🥰
myangelson gamze_yurekli sağlık ocağında verirseniz verdikten 48 saat sonra tekrar orada verin sağlıklı takip için
Deleted33000 Allahneverdiysee çok yeni yakalamişsin kuzum kimyasal olduğunu şimdiden anlayamazsın kendini strese sokma
Allahneverdiysee Deleted33000 canım 3 gün geçti o yüzden . Şlk gebeliğimde 2 gün geçince 3 binlerde çıkmıştı beta
beautiful_ Allahneverdiysee kuzum kimyasal böyle öğrenilmiyor ne yazık ki benim 241 çıktığı halde kimyasal oldu ondan ötürü aklını onunla bulama hemen düzenli kan ver
Allahneverdiysee beautiful_ öyle yapıcam ama hastanede kan versem çok oynar mı değer iki gün beklemek istemiyorum
Busranur_mnts Allahneverdiysee ilk kan değerin diimi ben 25 ile öğrendim 2 gün arayla yine kan ver artar inşallah öyle belli olur
Allahneverdiysee Busranur_mnts evet ilk kez vermiştim aile hekimi mesaj atmış haftaya gel diye neden acaba
yasewin Allahneverdiysee evet evet iki günde bir verdim 1000li sayıları görünce bıraktım vermeyi üç ya da dört kez verdim